Nurettin Aras Halka Teşekkür Etti

Tarih : 2015-11-03 / Kategori : Siyaset

Nurettin Aras Halka Teşekkür Etti

1 Kasım seçimlerini Zafer'le sonuçlandıran Ak Parti adayı Nurettin Aras Zübeydehanım bulvarında halka teşekkür etti.

 

    Satt 12'de Başlayan Törene Iğdırlı'lar büyük ilgi gösterdi.
    Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kürsüye Çıkan Ak Parti ikinci sıra adayı Mustafa Buluş,Halka teşekkür konuşması yaptı.
    Zübeyde Hanım Bulvarında gerçekleştiren mitingde Av Mustafa Buluş, Iğdırlıların iktidar olan Ak Parti’den yana tercihlerini yaptığı için teşekkür ederim, yine dev projelerle Iğdır’a hizmet etmek için ‘durmak yok yola devam’ şiarıyla yürüdüklerini söyledi.
    Buluş Ak Parti Mitinginde İsmini sayarak oy istediğim yerlerden gelen oylar için teşekkür ederim.
            Buluş, Iğdır'a hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız dedi.
    NURETTİN ARAS İMAM HÜSEYİN'İN AYAĞININ ALTINDAKİ TOPRAK OLAYIM.
    Daha sonra kürsüye çıkan Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, "İnşallah artık güneş Iğdır'a hep böyle güzel doğacak. 
    Cumartesi günündeki mitingde, Allah bazı şeyleri istedimi onun önüne kimse geçemez dedik, fazla direnmeyin dedik, gelin sizde bize katılın dedik, bizimle beraber olun ki bir olalım, iri olalım ve diri olalım, hala o teklifimiz geçerlidir. Çünkü toplumun vermiş olduğu mesajda birliğin adresi belli olmuştur."
    "Basit nedenler, yerel dinamikler, insanların birbiriyle olan çekişmeleri bizim 2023 hedeflerimize giderken onu kurban verecek sebepler olmamalıdır. O basit sebepler aramızda halledilecek sebepler olabilir. Biz devreye girerek o sorunları halledebiliriz. Hepimiz insanız, hepimiz haya yapmış olabiliriz, bizlerde hata yaptık. 
    Ben toplumuma karşı işlediğim hatalardan dolayı özür diliyorum. 
    Ama bu toplum çok daha iyi şeylere layık. Şimdi birkaç insan şu işareti, bu işareti yapacak. Onlara sesleniyorum, bu toplumun menfaati orada değil, çocuklarınızın dağa götürülmesinden memnunmusunuz. Çocuklarınızın başka ideolojilere kurban edilmesinden memnunmusunuz, işsizlik burada hatsafada değil mi, sizin çocuklarınıza iş güç lazım değil mi ?
    Biz dedik ki milletin menfaatini düşünen bir kesim var o biziz. Diğer tarafta ise şahsi davalarının peşinde. O şahsi davaların yüzünden çocuklarımıza işaret falan yaptırıyorlar. Gidip maaş alacaklar, başka yapacakları hiç birşey olmayacak. Biz Iğdır'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çünkü biz sizin içinizden geliyoruz. Bakın ne oldu, gittiler. O 11 bin oy alan ve onlara oy veren kardeşlerime sesleniyorum, onlar son derece masumdurlar, onlar kandırılmış kitleler. 
    Bir kaç tane dışarıdan Iğdır üzerine hesabı olan insan geliyor buraya, ben kabul ediyorum onlar çok duyguya hitap eden hatiplerdir. İnsanları galeyana getirebiliyorlar. Ama kendi menfaatleri için çocuklarınızı kullanıyorlar.
    Biz yine toplumumuzla başbaşayız. Biz devamlı devletin yanında, hükümetin yanında bulunsaydık Iğdır böyle mi olurdu. 
    Çöplüklere bakın Allah aşkına, çamurdan geçilmiyor bu şehirde. Birlikte bunları aşacağız, yoksa Nurettin Aras tek başına bir mana ifade etmez.”şeklinde konuştu.
    Mitinge katılanlar sessizce dağıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.