‘ATT’ler Günü Kutlandı’

Tarih : 2016-03-25 / Kategori : Sağlık

‘ATT’ler Günü Kutlandı’

         Sağlık Müdürü Alpaslan Erol “ATT’ler de diğer sağlık çalışanları gibi özverili, mesleğine değer veren çalışanlar olarak hizmet kalitesi ve güvenliği yükseltilmiş bir sistemde çalışmayı hak etmektedir.”dedi.

 

Erol, Yöneticiler olarak sizlere kaliteli ve nitelikli araç ve gereçleri sunmakla görevli olduğumuzu dile getirirken “Mesleki gelişimlerinizi artırabilecek hizmet içi eğitim ve alanlar oluşturmak konusunda da elimizden gelenin fazlasını yapmayı misyon edindik.
    Günümüzde sunulan ambulans hizmetlerinde, her gün milyonlarca insana olay yerinde acil müdahaleler yapılmakta; uygun şartlarda ve en kısa zamanda,ihtiyacı olanların acil tedavi imkânına sahip hastane acil servislere transferi sağlanmaktadır. İnsan yaşamı açısından böylesine önemli bu hizmetin kaliteli bir şekilde sunulmasında mesleki yeterliliğe sahip, eğitimli, kaliteli hizmet sunan, iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. 
    Herhangi bir yerde bir ambulans siren sesi duyduğumuzda; o anda, ambulansta bulunan ve acı çeken hasta ya da yaralıların acılarını dindirmek için ter döken tüm ATT’lere en güzel dileklerimi sunuyor, mesleki başarılarının devamını diliyorum”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.