TÜRKİYENİN BİRİNCİSİ IĞDIRIN İNCİSİ

Tarih : 2008-08-04 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır ilimizde  seviye belirleme sınavında (SBS) soruların tamamını doğru cevaplayan Mert Kara  500 tam puan alarak Türkiye birincisi Ayrıca 7 sınıf öğrencilerinden Nazlı Meryem Alagöz SBS 496 puanla  il birincisi olarak ayrı bir gurur kaynağı oldu, yine sınav dershanesinden Veli Bayat ÖSS’den Türkiye 99’cusu olarak sayısalda 374 puan alarak dershanemizin gururu olmuştur.

Sınav Dershanesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada SBS' de soruların tamamını doğru cevaplayan öğrencileri Mert Kara Türkiye birincisi olduğunu açıkladı. Sonuçların sürpriz olmadığını söyleyen Dershane Müdürü Yaşar Karadağ "Öğrencilere kurbanlar keserek altın taktı.
Dershane Müdürü Yaşar Karadağ “Iğdır için belki bir ilk olan bu Türkiye birinciliği hepimizi mutlu etmiştir. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlara gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu başarıyı Mert’'ten bekliyorduk. Çünkü performansı iyiydi, sınavdan sonra geldi, tüm soruların doğru olduğunu söyledi.
Türkiye birincisi olan ve Çocuk doktoru olmak istediğini vurgulayan Mert Kara  "Bu başarımda gerek dershane, gerekse okul öğretmenlerimin katkısı büyük oldu. Dershanede güzel çalışma ortamı oluşturuldu, rehber öğretmenlerimizin katkıları oldu. Bana verdikleri destekten dolayı aileme de çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası