BAŞBAKANLIK ÖZÜRLÜLER İDARESİ BAŞKANI ABDULKADİR ANAÇ İLK YENİ UFUKLAR REH. MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2008-08-05 / Kategori : Genel Haber

ANAÇ" İLK YENİ UFUKLAR DOĞUDA ÖRNEK REHABİLİTASYON MERKEZİ" DEDİ.   Engelsiz Türkiye projesinin tanıtımı için Iğdır'a gelen başbakanlık özürlüler idaresi başkanı ve 7 uzman ilk yeni ufuklar rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
           

    İlk yeni ufuklar rehabilitasyon merkezine müşteri gibi gittiğini söyleyen Anaç, "gerçektende yaptığımız inceleme ve gözlemden sonra buranın doğuda örnek gösterilecek merkez olduğunu gördük. Daha sonrada gerçek kimliğimizi açıkladık" dedi.
                Vatandaşa bir apartman dairesinin iki katında hizmet verilmesinden yana olmadıklarını söyleyen Anaç, rehabilitasyon merkezi bahçe içinde olmalı özürlü öğrencinin tüm ihtiyaçlarını karşılar şekilde olmalıdır. Bu işi yapanlar işin uzmanı olmalı bu işi sırf para kazanmak amacıyla yapmamalıdır. ilk yeni ufuklar rehabilitasyon merkezini çok beğendik. Diğer merkezlerde aynı özelliği taşımalıdır" dedi.
                Merkez hakkında bilgi veren kurum müdürü Zuhal Turan da şunları söyledi: "burayı  5 yıl önce açtık ve 12.000 m2 arazi üzerine kurulu 3 binamız var .47 kişi kurumda çalışarak hizmet veriyor. Hepsi işin uzmanı kişiler. Merkezimize gelen engellilere en iyi eğitimi veriyoruz..Bu ziyaretiniz bizi mutlu etmiştir."
                Daire Başkanı Abdulkadir Anaç da "sizleri böyle bir merkez açtığınız için kutluyorum. Başarılar diliyorum. Dürüst bir şekilde çalıştığınız Ankara'da da duymuştum. Kendimde yerinde gördüm. Iğdırlılar böyle bir kuruma sahip oldukları için çok şanslılar " şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası