HOŞHABER HALKINA

Tarih : 2008-08-06 / Kategori : Genel Haber

    2004 Yerel seçimlerinde bilindiği gibi Hoşhaber Belde Başkanlığına aday olmuştum. Ancak o seçim süresinde rakiplerim benim aday olmadığım dedikodusunu yayarak taraftarlarımı ve seçmenlerimi yanıltmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiler.

Oysa ben bütün ciddiyetimle adaylığımı sürdürdüm. Hiç bir seçmenime ihanet etmedim. Ama benim siyasette yeni ve tecrübesiz olmamdan ötürü rakiplerim biraz daha işi kurnazlığa dökerek az bir  oyla seçimi kaybetmemi sağladılar. Söyledikleri karalama şuydu:     “Efendim Osman TOKA son anda adaylıktan çekilerek bir başkasını destekleyeceğini” söyleyerek benim saf ve temiz insanlarımı kandırdılar. Seçmenlerim bu sözlerin asılsız ve karalamadan ibaret olduğunu son anda gördüler ama iş işten geçmişti.
         Şimdi önümüzdeki yerel seçimler yaklaşmaktadır. Aynı entrikalar tekrar gündemde.Yok efendim Osman TOKA aday değil ve beni destekleyecekler diye söylentiler kulağıma geliyor.Bu da rahatsızlık yaratıyor.Bu yüzden her gün onlarca Hoşhaberli matbaama gelerek “Sen nasıl aday olmazsın.,nasıl çekilirsin…” diye sitem etmektedirler.
         Bense seçmenlerime geçen dönem nasıl dürüst onurlu ve kararlı olarak  aday olduysa bu dönemde de aday olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın diyorum.
         Siyaset kirletilmeyecek kadar kutsal bir iştir. Ama bakıyorum siyaset cambazları bu kadar basit oyunlara tenezzül etmekteler.
         Ben buradan Hoşhaber halkına çok açık ve nete bir şekilde ifade ediyorum. Ben adayım. İster bir partiden ya da bağımsız olarak adayım. Bütün Hoşhaber Halkının oylarına talibim. Oy verende vermeyende benim için değerlidir.
         Geçen seçimlerde bana güç ve oylarıyla destek veren kardeşlerimi hiç bir zaman yüzüstü bırakıp onlara ihanet edemem. Bu bilinsin ki ben kesinlikle adayım. Hiç bir nedenle adaylıktan vazgeçemem. Bu tür söylentilere kimse inanmasın.İtibar etmesin.
         Hoşhaber halkına saygılarımla duyururum.
         OSMAN TOKA

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası