İZDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2018-12-05 / Kategori : Genel Haber

İZDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

         Vali Enver Ünlü, İçişleri Bakanlığınca merkez ile taşra teşkilatları arasındaki bağları güçlendirmek, bürokratik işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışını tesis etmek hedefiyle, Merkez Valisi Sn. Nurettin Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen “İzleme Değerlendirme Sistemi” (İZDES)  toplantısına katıldı.

 

Sunulan kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin önemine değinen Vali Ünlü, “Sürdürülecek olan İZDES çalışmaları; kamu hizmetlerinde etkinlik ve verimliliğin artırılmasına, hizmet standartlarının geliştirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanmasına, dolayısıyla vatandaşlarımızın taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap verilmesinde katkı sağlayacaktır. 
Bizler de bu anlamda valiliğimizde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla vatandaşlarımızın kurumlara daha rahat ulaşabilmeleri konusunda kolaylıklar sağladık. Yapılan düzenlemelerle nüfus hizmetleri, açık kapı projesi, İdare ve Denetim Müdürlüğü gibi en çok ziyaret edilen birimler yeniden revize edilerek vatandaşlarımızın hızlı ve etkin bir şekilde hizmet alabilmelerine katkıda bulunduk. Kamu kurum ve kuruluşlarımızca sunulan hizmet kalitesinin artırılması için çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğiz.” Dedi.
Toplantı, İZDES projesinde yer alan soruların cevaplandırılması ve yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası