SERDAR ÜNSAL”AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tarih : 2020-09-09 / Kategori : Genel Haber

SERDAR ÜNSAL”AZERBAYCAN  CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

      Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, “Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in Yunanistan Büyük elçisine “Türkiye'nin yanındayız Yunanistan haksızdır”demesi Türkiye’de memnuniyetle karşılanmıştır. Kendisine teşekkür ederiz”dedi.
     

            Ünsal, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in Yunanistan Büyükelçisine “İki devlet tek millet vurgusu yaparak Türkiye’nin her şartta koşulda yanında olacağız vurgusu yapması,Türk milletini mutlu etmiştir.Açıkca Türkiye’nin yanındayız mesajı Türkiye’nin yalnız olmadığını göstermiş Yunanistan ve destekcileri üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Sayın  İlham Aliyev'in açıklaması Yunanistan üzerine tüm Avrupa ülkelerine de verilmiş bir mesaj niteliğindedir. Ayrıca görüşmede Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev, Yunanistan,Ermenistan ve Güney Kıbrıs üçlüsünün ortak faaliyetlerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek topraklarımızı işgal eden bir Ermenistan ile işbirliğinizi yakından takip ediyoruz.Bu tavrınız rahatsızlık veriyor demiştir. “şeklinde  konuştu.
        Sayın Aliyev, aynı zamanda AB ülkelerine de açık mesaj vermiştir diyen Serdar Ünsal”  Sayın Aliyev ,Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin karşısına dikilen herkese aleni meydan okumuş. Türkiye ile Tek millet ve iki devlet olduklarını dünyaya hatırlatmıştır. “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.