YAYLA SÜT ÜRÜNLERİ SAHİBİ ZEYNEL ABİDİN VE ALİ EKBER KIZILKAYA, 60 ÇEŞİT ÜRÜNLE PAZARDAYIZ

Tarih : 2022-01-20 / Kategori : Genel Haber

YAYLA SÜT ÜRÜNLERİ SAHİBİ ZEYNEL ABİDİN VE ALİ EKBER KIZILKAYA, 60 ÇEŞİT ÜRÜNLE PAZARDAYIZ

Iğdırlı iş insanları Zeynel Abidin Kızılkaya ile Ali Ekber Kızılkaya, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.
 

Yayla Süt markası ile Iğdır’da 60 kalemde kahvaltılık üreten Yayla Süt sahibi Zeynel Abidin Kızılkaya ile Ali Ekber Kızılkaya gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette şöyle dediler: “Baba mesleğimiz olan mandıracılık işini yaklaşık 55 yıldır devam ettiriyoruz. Merkezimiz Iğdır’da ve fabrikamız Yaycı köyü yerleşkesindedir. Yayla Süt olarak şu anda 60 çeşit barkotlu ürünümüzü pazara sürmüş durumdayız. Günlük olarak 20-25 top süt işleyen fabrikamızın ürettiği ürünler ülkemizin hemen hemen tüm illerinde marketlerde ve manavlarda satışa sunulmaktadır. Fabrikamızın fiziki alanı yetersiz geldiği için mevcut alan kadar ek bir bina yaparak fabrikamıza dahil ettik. Bu ek binayla birlikte kapasitemiz biraz daha artacaktır. Şu anda bölgeden topladığımız sütleri fabrikamızda işliyor ve ürettiğimiz ürünlerin büyük bir bölümünü il dışına satıyoruz. Iğdır’da açmış olduğumuz fabrika satış mağazalarımız üretim ve satış kalitesini göstermesi açısından referans niteliğindedir. Kaliteden ödün vermiyor, hijyene tartışmasız önem veriyoruz.” Dediler.
Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta; “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Iğdır ve ülke ekonomisine sunduğunuz katkılardan ötürü sizleri tebrik ediyor başarı diliyorum.” Dedi.  Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası