MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ’DAN CÜBBELİ AHMET’E FİTNE TEPKİSİ

Tarih : 2022-02-09 / Kategori : Gündem

MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ’DAN CÜBBELİ AHMET’E FİTNE TEPKİSİ

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Cübbeli Ahmet’in tevhit inancına aykırı tutumu ve mezhepler arası çatışmalar çıkarmak isteyen emperyalist güçlere hizmet eden tutumu sebebiyle tepki gösterdi.

Karadağ; “Caferiler her zaman devletinin, vatanının, bayrağının yanında yer almıştır. Bu gerçeği hiçbir fitne odağı değiştiremeyecektir.”

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: “5 Şubat 2022 tarihinde sosyal medya hesaplarından gerçek dışı bilgilere dayanarak açıklama yapan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet), Caferileri hedef alarak milli birlik ve beraberliğimize zarar verecek açıklamalarda bulunmuştur.

Şahsın yapmış olduğu açıklamalar İslâm’ın tevhit inancına aykırı olduğu gibi siyonizmin ve emperyalizmin İslâm dünyası üzerinde hedeflediği mezhep çatışmalarına da hizmet etmektedir.

Caferiler her zaman devletinin, vatanının, bayrağının yanında yer almıştır ve bu gerçeği hiçbir fitne odağı değiştiremeyecektir.

Ahmet Mahmut Ünlü’nün fitne yayan iftiralarını şiddetle kınıyor, konunun her mecrada takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.” Dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.