IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3 SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI

Tarih : 2022-03-26 / Kategori : Spor

IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3  SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI

Alagöz Holding Iğdırspor, kendi sahasında karşılaştığı lider Düzcespor’u 90.+3  dakikada attığı golle 1-0 yenerek şampiyonluk iddiasını ortaya koydu.
3. lig 2. Grupta haftanın maçında Maça hızlı başlayan Iğdırspor, 18. dakikada Talha Yünkuş’un kafa vuruşunun direğe takılmasıyla gole çok yaklaştı. Talha Yünkuş, 34. Dakikada sakatlanarak yerini Adem Kıstırak’a bıraktı. 

 İlk yarı golsüz sona eren maç ikinci yarı tam anlamıyla Düzce yarı sahasında defansta savunma yaparak oynamaya başladı. 
Batuhan Karadeniz’in 89. dakikada kullandığı frikikte Düzce kalecisi Ersin topu çizgide kontrol etti.
90+1. dakikada ise İbrahim Alan’ın kafa vuruşunda top direğe çarpıp kalenin içine doğru yönelmesine rağmen kaleci Ersin’in son hamlesiyle  mutlak gol kaçtı.
90+3. dakikada ise önüne gelen topa net bir vuruş yapan Erdem Onur Beytaş, takımına son dakikaların altın değerinde üç puanlık golünü kazandırdı.
       Maçın ardından futbolcular, türübünler, teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşadılar. 
        Iğdırspor, bu sonuçla puanını 56’ya çıkartırken, lider Düzcespor ile puan farkını 5’e indirdi. Iğdırspor ayrıca ligde ikinci sıradaki yerini korudu. 
      Alagöz Holding Iğdırspor, hafta içinde oynanacak maçlarda BAY geçecek. Iğdırspor, gelecek hafta ise deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşılaşacak.
Iğdır FK/Teknik direktör Bayram Toysal, Sahada son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadık. Rakibin önemli oyuncuları var. Önemli bir formasyonları var. Rakip defans arkasına atılan toplarla çok ciddi puanlar topladılar.Bizim de oynadığımız tüm müsabakalar buna iskendurun maçıda dahil bu maçta da oyunun hükmü bize aitti. Ligde düzce sporun şampiyonluğu konuşuluyordu ama bu maçla dengeler biraz daha değişti. Bizim yapmamız gereken tek şey mücadeleyi sonuna kadar götürmek. İnşallah şampiyonluk yolunda Ligi iyi bir yere götürmek istiyoruz. İnşallah bu sene Iğdır Sporu hak ettiği yere çıkaracağız.”dedi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3  SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3  SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3  SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI IĞDIRSPOR DÜZCE SPORU 90+3  SÜPRİZ GOLLE UĞURLADI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası