Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği

Tarih : 2022-04-11 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği

Alagöz holding Iğdırspor kendi evinde göstermiş başarılı oyunla Darıca Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek puanını 60’a çıkararak puan farkını 7’ye indirdi.
 

Maça baskılı başlayan Iğdırspor, 50. dakikada Erdem Onur Beytaş ve 59. dakikada İbrahim Alan’ın attığı gollerle durumu 2-0 yaptı.
Golden sonra Darıca Gençlerbirliği, 75. Dakikada defans oyuncusu Zafer Kurşunlu’nun eline çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Darıca’lı Fatih Şerifoğlu, kullandığı vuruşta topu üstten auta gönderdi.
83. dakikada ise yine top defans oyuncusu Zafer Kurşunlu’nun eline çapınca hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Bu kez topun başına geçen Baran Basut, farkı bire indiren golü kaydetti.
Maçta kalan dakikalarda başka gol olmazken, rakibini 2-1 mağlup eden Iğdırspor puanını 60’a çıkardı.
  Iğdırspor 60 puanla üçüncü sırada yerini koruyor.
Alagöz Holding Iğdırspor, 13 Nisan Çarşamba günü hafta içi mesaisinde Beyoğlu Çarşı ile deplasmanda karşılaşacak.
Maç öncesi Polis haftası nedeniyle Iğdırspor kaptanı Muhammet Reis ve taraftar grubu, Iğdır Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca ve polislere çiçek taktim ettiler.

Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği Alagöz Holding Iğdırspor 2 - 1 Darıca Gençlerbirliği

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası