lğdır FK Spor Kulübü Altyapı Sporcularına Kapılarını Açtı

Tarih : 2022-08-20 / Kategori : Spor

lğdır FK Spor Kulübü Altyapı Sporcularına Kapılarını Açtı

Alagöz Holding Iğdır Fk Başkanı Cantürk Alagöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda Iğdır FK’nün altyapısıyla ilgili açıklama yaparak şöyle dedi:  “Iğdır FK altyapımızı ilk kez bu yıl Alagöz Holding Igdır FK’nin bünyesinde faaliyete geçirmenin haklı gururunu yaşarken, altyapımızda yetişecek sporcularımızla Türk Futbolu’na başarı ile hizmet etmeyi ümit ediyorum. ”dedi.
 

              Alagöz, Spor salt sonuca ve başarıya indirgenecek bir alan değildir. Kuşkusuz hedef hep başarıdır ancak o başarıyı tamamlayacak olan temel motivasyon iyi insanlar ve iyi sporcular yetiştirmektedir.  Bu yüzden biz Alagöz Holding olarak hem lğdır’ımıza hem ülkemize hem de dünyaya iyi, kaliteli ve başarılı sporcular yetiştirmek için kolları sıvadık. Kulübümüzün altyapısını kurduk ve çocuklarımıza, gençlerimize kapılarımızı açtık.

            Şimdi onlara her türlü imkanı sağlayarak, onların en iyi biçimde yetişmesine zemin hazırlayarak yeni bir atılım gerçekleştiriyoruz. Şunu biliyoruz ki bütün alanlarda ve özellikle de futbolda başarıyı devamlı ve kurumsal hale getiren temel şart, sürekli dışarıdan oyuncu almak değil kendi oyuncunu kendin yetiştirmektir.

            Bizim çabamız da bu doğrultudadır. Iğdır’ın çocukları kısa bir süre sonra adlarını her yerde duyuracaklardır.
          Çünkü başarılı olmaları için biz Alagöz Holding olarak her türlü desteği kendilerine sunacağız. Iğdırspor’un hedefinde her zaman en tepeye oynamak vardır. Biz her zaman en üst seviyelerde şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız. Şampiyonluk kazandığımız bir sezon olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
lğdır FK Spor Kulübü Altyapı Sporcularına Kapılarını Açtı lğdır FK Spor Kulübü Altyapı Sporcularına Kapılarını Açtı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.