GENÇLİK VE SPORDAN IĞDIR'DA DEV YATIRIM

Tarih : 2022-08-23 / Kategori : Spor

GENÇLİK  VE SPORDAN IĞDIR'DA  DEV YATIRIM

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün başarılı çalışmasıyla 2022-2023 Yılı Iğdır’da yatırım yılı olarak anıldı.
 
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençleri spora teşvik etmek için tesis sayılarını arttırmaya devam ediyor.
 

 Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer’in rekor çalışmaları, hizmetleri ve projeleri kente büyük beğeni topladı.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il ve  ilçedeki spor alanlarını arttırmak ve vatandaşların daha iyi koşullarda spor yapabilmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarını sürdüren  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  il ve ilçe genelindeki  5 adet spor salonu 4 adet gençlik merkezi  1 adet yüzme havuzu ve 2500 kişilik tribün 10 Adet Halı saha 100 adet Basketbol Sahası ve tartan pist yapımı tamamlandı. 

  İskender Iğdır  Spor salonun Yerine çok amaçlı spor spor salonu yapımına Yakın zamanda  başlanacağı belirtildi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK
Iğdır Gençlik ve Spor İl müdürlüğü Sporun her dalında gençlerin elinden tutarak spora yönlendirdi.

Gece gündüz demeden çalışan Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer ve İl Müdürlüğü personeli sayesinde ilimiz gençleri gerek ülke gerekse yurt dışında her dalda şampiyonluk elde ederek ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. 

MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Yavaşer, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm imkanları seferber ederek geleceğin Milli Sporcularını yetiştireceğiz.

Özellikle tüm spor branşlarında antrenörlerimiz nezaretinde eğitim alan çocuklarımız gerek takım sporlarında gerekse bireysel spor dallarında oldukça başarılı birer sporcu olarak ilimizi katıldıkları tüm spor müsabakalarda en şekilde temsil etmeyi başarıyor. Bu başarı sayesinde Milli sporcu sayımız ise her geçen gün artmaktadır.

GENÇLERİN SPORA  İLGİSİ ARTIYOR

Yavaşer, İlimiz   genelinde gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarına imkân sağlayacak modern tesislerden yararlanabilmeleri için çaba sarf ediyoruz”  
Gençleri kötü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden kurtararak spora yönlendirmek için gençlik merkezi gönüllü  gençlerimiz gece gündüz demeden çalışıyor.  
Bu kentin insanına, gencine ve çocuklarına modern tesisler kazandırarak Iğdır’da 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlamak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

İlimize bu yatırımları sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet  Muharrem  KASAPOĞLU ve Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan YAVAŞER’e  teşekkür ederiz.Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
GENÇLİK  VE SPORDAN IĞDIR'DA  DEV YATIRIM GENÇLİK  VE SPORDAN IĞDIR'DA  DEV YATIRIM GENÇLİK  VE SPORDAN IĞDIR'DA  DEV YATIRIM GENÇLİK  VE SPORDAN IĞDIR'DA  DEV YATIRIM

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.