SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ

Tarih : 2023-05-06 / Kategori : Siyaset

SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Kars programının ardından Iğdır’ın Tuzluca ilçesine oradan da Iğdır merkeze gelerek halka hitap etti. 
 

Yaycı köyü girişinde yüzlerce araçla karşılanan ve Zübeyde Hanım bulvarında binlerce kişiye hitap eden Dr. Sinan Oğan, belki taziyenize gelemedim, belki düğününüze, sünnetinize gelemedim, belki çok fazla zaman ayıramadım işte bu sebepten ötürü 81 ilde çalışıyor, bugünler için uğraş veriyordum. 

Bu yola çıkmadan önce 115 bin imza veren halkımızın desteği ile yola çıktık, bu süreçte bütün televizyonlar bizlere yer vermediler, diğer adaylar ve genel başkanlar bizi görmezden geldiler, yok saydılar. Ama oyunu en çok arttıran bizim olduğumuzu görünce durum değişti. İnşallah ikinci tura kalırsak Türk milliyetçileri bu işi bitirecektir. Bugün bütün partilerin seçmenleri Cumhurbaşkanlığında bizleri tercih etmekte ve oy vereceklerini ifade etmektedirler. Bu ülkenin başına bir Iğdırlı hemşerinizin talip olması çok büyük bir başarıdır. Bizim hedefimiz ikinci tura kalmaktır. Şayet kalamazsak bu ülkeyi kimin yöneteceğine biz karar vereceğiz. Bunun karşılığı bir bakanlık veya Cumhurbaşkanı yardımcılığı değildir, çok daha fazlasıdır. Komşunuza, akrabanıza, benim kardeşim, komşum, ağabeyim, küçük kardeşim adaydır diyecek ve oyunuzu kullanacaksınız. Birbirinizi aramamazlık etmeyin, yurt içi ve yurt dışında kiminiz varsa arayıp kendi içinizden çıkan Cumhurbaşkanı adayına oy vermesini söyleyin” dedi.  

Konuşmaları “Bozkurt Sinan” sloganları ile sık sık kesilen Sinan Oğan belediye önü Zübeyde Hanım Bulvarındaki yoğun kalabalığa hitap ettikten sonra, Aralık ve Karakoyunlu ilçesine ve ardından Melekli Kasabasına geçtikten sonra akşam vali yolunda olacağını söyledi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ SİNAN OĞAN MUHTEŞEM KARŞILANDI, BİNLERCE KİŞİYE HİTAP ETTİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.