BULDAN; KÜSLÜĞE YER YOK, KÜSENLER BU MÜCADELEYİ ANLAMAMIŞTIR

Tarih : 2023-05-09 / Kategori : Siyaset

BULDAN; KÜSLÜĞE YER YOK, KÜSENLER BU MÜCADELEYİ ANLAMAMIŞTIR

              HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: “Iğdır’da 2-0 yapmak için zaman birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür. Küskünlüğü bir tarafa bırakma günüdür.” dedi.
 

Seçim gününe 4 gün kala HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Yeşil Sol Parti’nin seçim çalışmaları çerçevesinde Iğdır’da vatandaşlara seslendi.

Buldan, Yeşil Sol Partisi’nin Iğdır’da Belediye Meydanı’nda düzenlediği mitingde, Iğdır halkına bir vefa borcunun olduğunu söyledi.

Buldan, Partimizde küsenler var. Bir dönem görev alanlar başka bir dönem görev almadılar eğer görev almadım diye küsüyorlarsa darılıyorsa evinde oturuyorsa o zaman bu mücadeleyi anlamamış demektir.  Ve hiç kimsenin bu mücadeleye katkı sunmadan zarar vermesine müsade etmeyeceğiz. Onlarda bilsinki bu onurlu mücadelede olmak bu kıymetli mücadelede olmak herkesi yüceltir. Çünkü bu parti herkese kıymet vermiş herkesi onurlandırmış herkese görev vermiştir. Bu dönemde başka arkadaşlar görevlendirilmişse eğer o zaman hepinizin görevi bu iki arkadaşınızın yanında durmaktır. Gün küsme darılma ve evde oturma zamanı değildir. Zaman birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür. Eğer bunu yaparsak bunu başarırsak biz Iğdır’da 2-0 yaparız.  Sizlere sonsuz güveniyorum. Sandığa gidin oy kullanınki  "Yeşil Sol'un altına mührü öyle bir vurun ki 50+1'i Recep Tayyip Erdoğan rüyasında bile görmesin. Şimdi 1 oy Yeşil Sol'a, 1 oy Kılıçdaroğlu'na diyoruz." Çünkü bu ülkeye barışın, huzurun, refahın, adaletin, sevginin gelmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.