KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK

Tarih : 2023-05-10 / Kategori : Siyaset

KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK

Cantürk Alagöz, Ak Parti kadın kollarının tertiplediği geniş katılımlı toplantıya katıldı. 

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk Alagöz, Karaağaç mahalle sakinleriyle buluştuktan sonra, Anatolya Düğün salonunda binlerce kadının katılım sağladığı geniş katılımlı toplantıya katıldı.
 
Alagöz, Karaağaç mahalle sakinleriyle Medet Serhat Parkı’nda açık hava toplantısı yaptı. Kendisini sevgi gösteriyle karşılayan gençlere forma hediye etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Anatolya Düğün salonuna geçen Alagöz’ü binlerce kadın ellerinde Türk bayraklarıyla ‘Iğdır’ın gururu Cantürk Alagöz’ sloganlarıyla karşıladılar. 
Alagöz, burada yaptığı konuşmada, Iğdır’ı ekonomik, sağlık ve istihdam anlamında en çok konuşulan il yapacaklarını söyledi.
Dünyanın en güzel varlıkları olan kadınları saygıyla selamladığını belirterek, “Cennet annelerin ayaklarının altında denilen tüm annelerin ayaklarının altından öpüyorum. Kadınlarla yapacağımız projelerle iş isteyen değil iş veren olacaklar. Artık siz birilerinin kapısına gidip iş istemeyeceksiniz, artık birleri sizin kapınıza iş istemeye gelecek. Sağlık anlamında da Iğdır’ öyle bir seviyeye getireceğiz ki artık Iğdırlı sağlık için Erzurum’a, Van ve Kars’a gitmeyecek. Tam tersi insanlar sağlık bulmak için Iğdır’a gelecek.“ dedi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK KADINLARDAN CANTÜRK ALAGÖZ’E TAM DESTEK

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.