Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Ulusoy Basınla Bir Araya Geldi

Tarih : 2023-11-23 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Ulusoy Basınla Bir Araya Geldi

Ak Partide başlayan yerel seçim sürecinde belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Özel Veteriner Hekim Mesut Ulusoy, yerel ve ulusal basınla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

AK Parti’den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Veteriner Hekim Mesut Ulusoy, Kahvaltı sonrası yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti;  “Uzun yıllardır Iğdır’da veteriner hekimlik görevini yapmaktayım. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Rabbim bu görevi bana nasip ederse en layıkıyla görevimi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ düsturuyla hareket edeceğim.”dedi.
 
Ulusoy, Yıllardır Ak Partinin bir üyesi bir ferdi olmaktan onur ve gurur duydum. Iğdır geçmiş dönemlerde yapmış olduğu hatalar yüzünden gelişmekte geri kalmıştır. Milletvekilimiz Cantürk Alagözün, Milletvekili seçilmesiyle birlikte Iğdır’a güneş bir kez daha doğmuştur. Ak Parti olarak birlik içerisinde belediye başkanlığınıda kazandığımız sürecinde Iğdır hizmete doyacaktır. Bende Ak Partiden belediye başkan aday adayı olarak ilimize en iyi hizmeti sunacağımdan emin olabilirsiniz. İlimiz için en önemli projelerimden biriside hava kirliliği gelmektedir. Hava kirliliği gibi bir çok alanda  büyük projelerim var bunları hayata geçirmek için siz basın mensuplarının ve Iğdır halkının desteğine ihtiyacım vardır. ” şeklinde konuştu.Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.