GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR

Tarih : 2023-12-21 / Kategori : Eğitim

GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR

        Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi Şehit Polis Nevzat Alagöz Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Uğur Babet “Kartpostal Geleneği projesi”ile yeni yılda kartpostal geleneğini yeniden canlandırıyor.
 

     Unutulmaya yüz tuttmuş kartpostal geleneğini yeniden canlandırmak istediğini söyleyen  Resim Öğretmeni Uğur Babet ;Görsel Sanatlar dersimiz de  "Kaybolmuş kartpostal geleneği ile okullarımızda hediyeleşme kültürünün devam etmesi, iki okul arasında duygusal bir bağ kurmayı ve öğrencilerin anlatım becerilerini taşıyan kendi yaptıkları kartlarla duygu ve düşünceyi birleştirip tasarım haline getirmeyi amaçladık. Yapılan ürünler Deprem bölgesindeki öğrencilerimize yönelikti. Bir bağ kurup her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek  Çocuklarla toplumsal bilinçlenmeyi hedeflemek amacıyla projemizi gerçekleştirdik. Projemiz Kahramanmaraş /Dulkadiroğulu - Deniz Bitmiş Ortaokulu ile iletişime geçip bir Bağ kurarak gerçekleşmiştir.”dedi.

Öğrencilerde kartpostal ile tanıştıkları için mutlu olduklarını belirttiler. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR GENÇ ÖĞRETMEN UĞUR BABET YENİ YILDA ‘KARTPOSTAL’ GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRIYOR

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.