Vali Ercan Turan, "Verilen emanete en güzel şekilde sahip çıktık..."

Tarih : 2024-04-04 / Kategori : Genel Haber

Vali Ercan Turan,

Vali/Belediye Başkanvekili Ercan Turan, 31 Mart Mahalli idareler genel seçimlerinin ardından Iğdır Belediyesinde açıklamalarda bulundu.

Vali/Belediye Başkanvekili Ercan Turan, Biz bu güne kadar emanete sahip çıktık bundan sonrada emanet sahipleri emanete en güzel şekilde sahip çıkarlar.”dedi.
 
Vali/Belediye Başkanvekili Ercan Turan, Biz herzaman Iğdır’ın birliği için, düzeni için, gelişmesi için, kalkınması için gerekeni yaptık. Yapmayada devam edeceğiz.  Demokrasiye insan haklarına, hukukun üstünlüğüne, saygılı olarak devlet geleneklerimizin gereğini yapmaya devam edeceğiz. Her zaman Iğdır halkının emrindeyiz. Hizmetindeyiz. Biz buradan verdiğimiz sözü her zaman yerine getirdik. Allah Iğdır’a zeval vermesin Allah Iğdır halkını korusun, İçimizde çok iyi insanlar var. O iyi insanların hörmetine rabim bizleri iki cihanda da aziz eylesin. Ben bu ziyareti bir veda ziyareti olarak yaptım. Tüm kardeşlerimle helalleştim. Allah hepsinden razı olsun. Ben Iğdır’daki güzellikleri, Güzel insanları unutamam, hep beraber daha da iyi işler yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her şeyden önce Aziz milletimize karşı ondanda öte Cenabı hakka karşı borçluyuz.  Yaptığımız her şey hakkın hakikatin Aziz milletimizin devletimizin rızasına uygun olarak yapılmıştır. Yapılmaya da devam edecektir. Allah bu yolda devlet yolunda millet yolunda hizmet eden herkezden razı olsun. Ben her zaman söyledim her kim Iğdır’a bir tuğla koyuyor bir taş koyuyor, bir garibanın gönlünü alıyorsa Allah hepsinden razı olsun. Biz her zaman Iğdır’ın bir kardeşi, bir abisi, bir babası, olmaya devam edeceğiz. Burası bizim aziz milletimizin aziz devletimizin değerli bir parçasıdır. Tekrar bu vesileyle yapılan yerel seçimler son derece demokratik bir şekilde geçmiştir. Tekrar tüm adaylara teşekkür ediyorum. Dün akşam bazı tatsız yürüyüş olayları oldu. Bu tür olayların olmamasını temeni ediyorum. Bizim kardeşliğimizi birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamaz. Rabbim yolunda olanı biliyor. Rabbim her şeyi görüyor. Ben herzaman Iğdır’ın hizmetinde olmaya devam edeceğim. Ve ben hiç bir zaman ben demeyeceğim. Biz her zaman Iğdır’ın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Iğdır şen olsun İşte geldik gidiyoruz. Şen olasın Iğdır şehri hakkınızı helal edin Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Allaha emanet olun şeklinde konuştu. 
 
Vali/Belediye Başkanvekili Ercan Turan, Daha sonra belediye personelleriyle tek tek vedalaştı. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.