SINAV DERSHANESİNDEN GAZETEMİZE EĞİTİM ÖDÜLÜ

Tarih : 2009-11-19 / Kategori : Genel Haber

    Sınav dershanesi gazetemize eğitim alanında gösterdiği duyarlılık ve başarıdan dolayı eğitim ödülü verdi.

Dershane sahiplerinden Yaşar Karadağ ile İbrahim Dizman tarafından verilen ödülü Genel yayın yönetmenimiz Cabbar Şıktaş aldı.
    Cabbar Şıktaş yaptığı açıklamada, bu ödülün ne demek olduğunu ve nasıl bir anlam taşıdığını çok iyi biliyorum. Bu bakımdan böyle bir ödüle gazete olarak layık görüldüğümüz için büyük sevinç duyuyoruz. Elbette her ödül, her takdir insanı mutlu eder; ancak hiçbir ödül, eğitime yapılan hizmetin verdiği hazzı veremez, o mutluluk bambaşkadır, o mutluluk geleceğimize atılan harcın ürünüdür. Gençlerimiz, öğrencilerimiz yarın ülkemize yön verecek olan liderlerdir. Bu yüzden geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza maddi-manevi elimizden gelen her türlü hizmeti vermek bizim asli görevimizdir. Eğitim alanında önemli çalışmalar yapan Sınav Dergisi Dershaneleri'ne bizleri bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum." dedi.
    Sınav Dershanesi Sahibi Yaşar Karadağ yaptığı açıklamada, Yeşil Iğdır gazetesi eğitim alanında yaptığı haberler çok önemli. Özellikle yardıma muhtaç okuyamayan gençlerimizin ellerinden tutup, kamuoyu ile paylaşması onların hayatlarına şekiller vermektedir. 55 yıldır ilimize hizmet eden  Yeşil Iğdır gazetesine bu ödülü layık gördük. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte eğitim alanında diğer iller ile yarışacak  bir konuma getirmek hepimizin borcudur. Bizlerde bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.