DEMOKRATİK PARTİ VE ANAPTAN ZİYARET

Tarih : 2009-11-20 / Kategori : Genel Haber

    Demokratik Parti İl Başkanı Ekrem Demirtekin ve Anap İl Başkanı Zakir Arı  gazetemizi ziyaret ettiler.

Demokrat Parti İl Başkanı Ekrem Demirtekin ile Anavatan Partisi İl Başkanı Zakir ARI, Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’la biraraya geldiler.
   Yapılan ziyarette Demokrat Parti İl Başkanı Ekrem Demirtekin “31 Ekim 2009 tarihinde yapılan kongrenin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu, alternatifsiz gibi sorumsuz tavırlar sergileyen AKP iktidarı karşısına, güçlü bir iktidarın miladi olacağını” belirttiler. Anap İl Başkanı Zakir ARI “31 Ekimde yapılan birleşme kongresi Türkiye’nin geleceği için bir bütünleşme olduğunu kayıt ederek, Bizler aynı siyasi temellerde yıllarca siyaset yapmış ve Türkiye’ye iktidarları döneminde birçok hizmetleri kazandıran iki partiyiz.
   Bu iki partinin Anadolunun her yerinde sevenleri, partilileri ve teşkilatları var. Bu iki parti ülkemizin, milletimizin geleceği için, Türkiye’nin önüne güçlü bir alternatif sunmak amacı ile Demokrat Parti çatısı altında birleşerek bütünleşmiştir. Bu birleşme yıllardır milletimizin beklediği, arzu ettiği bir birleşme, bir bütünleşmedir. Milletimiz AKP’nin beceriksiz, tutarsız politikalarına mahkûm olmayacaktır. Milletimiz ekonomik açıdan sıkıntıdadır. Son dönemlerde ortaya atılan tutarsız ve milletimizi rahatsız eden politikalardan sıkıntıdadır.
   Millet refah arayışındadır. Geçen zaman göstermiştir ki teğet geçti denilen kriz AKP iktidarı ve Sayın Başbakan tarafından ciddiye alınmayan kriz Yeni Genel Başkanımız Hüsemettin Onduruk’un dediği gibi kriz milletin kalbinden ciğerinden delerek geçmiş, milletimizi fenalaştırmıştır, insanlarımızı işsiz bırakmış iflasa sürüklemiştir. Bunun için 31 Ekim 2009 tarihi bir gündür. Bu bütünleşme milletimizin önüne yepyeni güçlü bir alternatif koyduğu yeni bir dönemin, Türkiye’de değişimin başlangıcı olmuştur. Bu birleşme ülkeme ve Iğdır’ıma hayırlı olmasını diler. Bu güzel halkıma saygılarımı sunarım.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.