İL SPOR MERKEZLERİ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Tarih : 2010-06-30 / Kategori : Genel Haber

    Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 72. kuruluş yıl dönümü nedeni ile her yıl  29 Haziran'da yapılan İl Spor Merkezlerinin açılış töreni büyük bir coşkuyla yapıldı.

    Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hoş görülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden, erdemli elit sporcuları yetiştirmek, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak, Türk Sporuna spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak için her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli spor branşlarında İL SPOR MERKEZLERİ kayıtlarımız başladı. Kurslarımız bu gün itibariyle açılışla birlikte başladı.
    Tüm ailelere  gençlerimizi ve çocuklarımızı spor yapmaya ve spora kazandırmaya çağırıyoruz çocuklarınıza spor yapmayı sevdirmeye sizinle birlikte çalışalım .

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.