ATLETİZM YILDIZLARINDAN BİR İLK DAHA

Tarih : 2010-06-30 / Kategori : Genel Haber

    Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2010 yılı Faaliyet programında yer alan 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası 26-27 Haziran 2010 tarihleri arasında Adana İlinde yapıldı.

Türkiye Şampiyonasına katılan Sporcularımız Atletizm’de uygun adım damgasını vurmaya devam ediyor.
    Atletizm Branşında Söz sahibi İllerin arasında Sporcumuz Nurten TAŞTAN Türkiye Şampiyonu olarak İlimizin adını gururla taşımıştır. 26 Haziran Cumartesi günü yapılan Şampiyonada 12 yaş grubunda Kemal BAKTEMUR 200 mt’de Türkiye 4.sü, Nurten TAŞTAN 1500 mt’de Türkiye 4. Sü, Ömer İŞGE ise 1000 mt de Türkiye 7.si, 27 Haziran Pazar günü yapılan yarışlarda ise yine 14-15 Yaş grubunda Nurten TAŞTAN 800 mt de  2 dk.19 sn lik skorla Türkiye Şampiyonu olmuştur.  
    İl Müdürü M.Metin Özen Gap Oyunları için Adıyaman’a gitmeden önce yaptığı açıklamada “Iğdır’ın Gençleri çok yetenekli ve başarılı, İlimizin Spor alanında çıtasını yükselttik bu çıtayı düşürmemeye çalışıyoruz bizi destekleyenleri mahcup etmedik, etmeyeceğiz desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum, ayrıca Atletizm Antrenörümüz Deniz BAKIŞ’ı ve sporcularımızı kutluyor bize bu sevinci yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
IĞDIRLI BOKSÖRLERİMİZ DEN BİR BAŞARI DAHA 
Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2010 Yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonası 22-27 Haziran 2010 tarihleri arasında Nevşehir İlinde yapıldı.
     Türkiye Şampiyonasına katılan sporcu kafilemizden 2(iki) Boksörümüz derece yaparak İlimizi gururlandırmışlardır.
     Pazar günü ödül töreni ile sona erdi. 43 KG Tarkan KAYNAR 2. Olurken 65 KG da ise FIRAT AKYILDIZ 3.oldu. Boksörlerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tebrik ediyor Başarılarının devamını diliyoruz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.