MİNİK BOKSÖRLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Tarih : 2010-07-02 / Kategori : Genel Haber

    Türkiye Boks Federasyonunun 2010 yılı faaliyet programında bulunan Büyük Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 15-20 Haziran tarihleri arasında Konya ilinde,

küçük minikler Türkiye boks şampiyonası da 22-27 Haziran tarihleri arasında Nevşehir ilinde yapıldı.
    Bu iki şampiyonaya katılan ilimiz boksörleri 2 Türkiye ikinciliği 4 de Türkiye üçüncülüğü alarak ilimizi başarıyla temsil ettiler. Bu turnuvalarda gençlik spor kulübü Antrenörü Taner DEMİRCİ’ nin sporcularından Tarkan KANYAR ve Sinan GÜRCAN Türkiye ikincisi Fırat  AKYILDIZ Türkiye üçüncüsü, Atabek spor kulübü Antrenörü Ebilfez KAMIŞ’ın sporcularından Muhammet KARAKOYUNLU ve Ömer ÇIKMAZ Türkiye üçüncüsü, Şampiyon spor kulübünden Bülent Kaya ve Savaş KAYA’nın çalıştırdığı Serhat KARA da Türkiye üçüncüsü olarak ilimiz adına güzel bir başarıya imza attılar.
     Turnuvalar hakkında açıklama yapan antrenörlerimiz “minik boksörlerimiz kendilerinden beklenenin fazlasını verdiler, henüz yeni olmalarına rağmen başarılı müsabakalar yaparak ilimizi başarıyla temsil etmişlerdir. Bu sporcularımıza destek olunması durumunda ilerde çok büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz’’ dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.