Iğdır'da Proje hazırlama Semineri Verildi

Tarih : 2011-04-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul idarecileri ile öğretmenlere 3 gün süreli proje hazırlama semineri verildi.

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından Eğitim Kurumlarına Avrupa Birliği AB, Devlet Planlama Teşkilatı DPT ve Kalkınma Ajansları Programları Hibelerinden ihtiyaçları doğrultusunda azami derecede istifade edebilmeleri ve proje aracılığı ile bu programlardan sağlanabilecek fonların etkin ve verimli kullanılabilmesi amacı ile eğitim kurumlarıda proje ekiplerinin oluşturularak bilgilendirme semineri yapıldı.
Iğdır İl Milli Eğitim müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ”İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Projeler Koordinasyonu Ekibinde Görevli Ayşe Aksoy tarafından seminer verildi. Seminerde hibe programların bütçelerinin azımsanmayacak ölçüde yüksek olması göz önünde tutularak; Eğitim Kurumları olarak hazırlıklı olunmalı ve bu alanda proje üretme ve yürütme kapasitesi, MEB Taşra Teşkilatına bağlı kurumlarda da yaygınlaştırılmalı ve kurumların ilgili programlardan yararlanmalarını sağlamak için Iğdır’da ilk ve ortaöğretim kurumları hibe projeleri konusunda bilgilendirildi. Bu amaçla daha önce İlk ve Ortaöğretim okullarında oluşturulan proje ekibinden sorumlu idareci ve proje ekibinde görevli bir öğretmen katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Projelere çok önem verdiğini ve bu tür seminerlerle İdareci ve öğretmenlerimizin proje konusunda bilgilerini yenilemiş olacaklarını, İlk ve Ortaöğretim okullarında projelerden sorumlu idareci ve öğretmenleri en az bir proje hazırlamaları gerektiğini söyledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.