Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Kongresini Yaptı

Tarih : 2011-04-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Kongresini Yaptı

Iğdır Azerbaycan Evi Derneği olağan kongresini yaparak yeni yönetim kurulunu belirledi.

Dernek binasında yapılan kongre sonucunda görevi, başarılı bir şekilde sürdüren Veli Tabaru, bütün üyelere teşekkür ederek başkanlık görevinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılmak istediğini belirtti. Yapılan oylama sonucunda Iğdır Azerbaycan Evi Derneği yeni yönetim kurulu başkanlığına Nazım Karadağ, başkan yardımcılığına  Serdar Ünsal, muhasipliğe Ataman Toksöz, üyeliğe Şeref  Iğdır  ve Veli Tabaru seçildiler.
Kongre sonunda bir konuşma yapan dernek başkanı Nazım Karadağ, ”Teveccühünüze  teşekkür ederim. Azerbaycan  ile Türkiye arasında kültürel ilişkilerimizi geliştirmeliyiz. Atatürk’ün dediği gibi Azerbaycan’ın Sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz olmalıdır. Bizler “Merhum Haydar Aliyev’in dediği gibi iki devlet bir milletiz.Dernek olarak kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmalıyız. Ermenistan işgal ettiği topraklardan çekilmedikçe sınır kapılarının açılmasına izin vermeyiz.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. azerikanarya 2011-04-25 07:29:50

    IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEGİNİN YENİ YÖNETİM KURULUNA GÖREVLERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSİN.EŞREF TUNA İZMİR AZARBAYCAN KÜLTÜR EVİ VE DAYANIŞMA DERNEGİ BAŞKAN YARDIMCISI.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.