MHP Iğdır Adayı Sinan Ogan Büyük Coşkuyla Karşılandı

Tarih : 2011-04-25 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Adayı Sinan Ogan Büyük Coşkuyla Karşılandı

1500 ARAÇLIK KONVOY 10 KM YOLU 3 SAATTE KATETTİ

2011-MHP Iğdır Milletvekili 1.sıra Adayı Sinan Oğan bugün Iğdır’a gelerek Partililere seslendi.
Iğdır’a 10 km. uzaklıkta bulunan Merkeze bağlı Yaycı köyü girişinde Sinan Oğan ve Gündüz  Güneş’i  bekleyen partililer araçlarıyla uzun kuyruk oluşturdu. Yaklaşık 1500 aracın katıldığı konvoy 10 km yolu 3 saatte kat etti.
MHP’nin 12 Haziran seçimlerinde Iğdır 1. sıradan milletvekili adayı olan Sinan Ogan ve ikinci Sıra Adayı Gündüz Güneş Iğdır’a  gelişinde 1500 araçlık konvoyla büyük coşkuyla karşılandı.
Ankara’dan Kars’a uçakla, buradan da karayolu ile Iğdır’a gelen Ogan, Tuzluca ilçesinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Tuzluca ilçesinden yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoy ile Iğdır’a gelen, kurban kesilerek karşılanan Ogan ve Gündüz MHP İl Binasının önünde seçim otobüsünden vatandaşlara hitap ettiler.           .    Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım bulvarında yaklaşık 5 bin kişi Kurban keserek adaylarını karşıladı. Coşkulu kalabalığa seslenen MHP Milletvekili Adayı Ogan, ”Iğdır Yıllardır bir olmamanın, diri olmamanın acısını çekti, fakat Iğdır bu kalabalık bu coşku karşısında küllerinden yeniden doğdu.
Bu gün 23 Nisan Coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Sayın Başbakan Bayburtta ”Bayburt olalı böyle bir miting görmedi demiş, bende burdan diyorumki Türkiye böyle bir konvoyla karşılama görmedi. Biz ev ev gezerek projelerimizi herkese anlatacağız. Ama buradan projelerimizden birisini söylüyorum, bu projemiz bu bizim birlik projemizdir. Bu birlik projesidir. Bir olma projesidir. Bazıları diyorki ben kesemin ağzını açtım, bazılarıda diyorki ben hükümet imkanlarını kullanacağım, kimiside diyorki illegal örgütlerin imkanlarını kullanacağım, bizde diyoruzki Iğdır halkının vicdanını, onurunu, şerefini, haysiyetini kullanacağız.
Biz bu gün onurumuzun mücadelesini veriyoruz. Allah’ın izniyle sizlerle beraber. İnşallah Iğdır yeniden külleriyle yükselecektir.     Biz ikinci sıra adayımız Hakim Gündüz Güneş’le bu yola çıktık. İnşallah sizlerin oyuyla meclise gideceğiz.Biz Malazgirtte Sultan Alparslan’ın yareni, biz Kerbela çölünde İmam Huseyn’in yareniyiz.” diyen... Ogan, ”Bu birlik ve beraberlik içinde Iğdır’lı gelecekte yerel yöneticisinide seçecektir. Biz aslımızında, özümüzünde, inancımızında savunucusu olacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Birlik olacağız. Türkiyede yaşayan 3 milyon Azeri Türkü’nün Iğdır’lının sesi olacağız. Iğdır’lının her alanda hakkını savunacağız. şeklinde konuştu.  MHP İkinci sıra adayı Gündüz Güneş, “Ben bir Bozkurtum birinci sıra adayımız Sinan Oganın yanındayım, Iğdır’lının yanındayım, Partimin yanındayım, sonuna kadar’da olacağım, bu seçimde Allahın izniyle başarıyla çıkacağız” dedi.
MHP İl Başkanı Cahit Erol’da yaptığı konuşmada bu karşılama ve kalabalık gösterdiki Iğdır halkı birlik ve beraberliğe susamıştır. Birlik ve beraberliğini bugün gösterdi.” dedi.
Ogan ”Iğdır Valisi Amir Çiçek’e, Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a ve yol güvenliğini sağlayan  Polislere teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

  1. igdir_sevdalisi 2011-04-25 08:14:13

    ALLAH'IN İZNİYLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP DAVAMIZI YÜCELTECEĞİZ. DEĞERLİ ADAYLARIMIZLA IĞDIRIN GERÇEĞİ OLAN MHP'Yİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRMEK BİZE BİR BORÇTUR. ALLAH BU KUTLU YOLDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. SAYGILARIMLA....

  2. serhat 2011-04-25 09:43:26

    sayın sinan Ogan ilimiz yeni bir heycan getirmiştir,Türkiyenin doğusundan bir gün gibi güneşin doğuşu gibi Türkiyeye yeni bir anlaşıyış ve insamızın hakettiği saygıyı yeniden kazandıracaktır..,başımız artık eğilmeyecek,dik duracaktır.8 yıldır süre gelen zülüm,kayırmacılık,kadrolaşma, bitecek ığdır insanına hak ettiği saygı yeniden kazandırılacaktır.KENDİSİNDEN 12 HAZİRANA KADAR YORULMADAN,USANMADAN,BÜTÜN İNSANLARIN GÖNLÜNÜ FETH EDEREK SADECE BELLİ BİR KESİM DEĞİL HERKESİN OYUNU ALARAK HEM IĞIRDA SEÇİLMESİNİ HEMDE TÜRKİYEDE İKTİDAR OLMALARINI İSTİYORUM,HADİ GAYRET EDİN BU GİDİŞE Bİ DUR DİYELİM

  3. FERHAT 2011-04-25 11:57:00

    CABBAR BEY İSABET BUYURMUŞSUN HİÇ BİR ZAMAN REHAVETTE KAPILMAMAK LAZIM ZİRA; OYLARI BAŞI BOŞ BRAKIRSAN GİDECEK YER BULURLAR.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.