Iğdır Gençlik Merkezi Üyesi Öğrenciler Kırıkkale'de

Tarih : 2011-07-05 / Kategori : Genel Haber

         Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın Gençlik Merkezleri değişim programı kapsamında, Iğdır Gençlik Merkezi'nden bir gurup öğrenci Kırıkkale Valiliğini ziyaret etti.

            Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev'i makamında ziyaret eden öğrenciler, yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Gençlik faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmaların devam edeceğini söyleyen üyeler, Gençlik ateşinin her zaman yanacağını ve hiçbir zaman sönmeyeceğini belirttiler.
             Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev ise yapılan çalışmaların önemli olduğunu ve gençlerin her zaman Türkiye'nin parlayan geleceğinde var olacağını söyledi. Karacaev gençlerin Gençlik Merkezleri sayesinde daha yararlı bireyler olarak yetiştiğini kaydetti. Valilik ziyaretinin sonlarına doğru Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev, Gençlik Merkezi üyesi öğrencilere kitap hediye etti. Kırıkkale Valiliği ziyaretinin ardından öğrenciler Kırıkkale'de bulunan gençlere yönelik sportif ve sosyal tesisleri gezdi.
Kırıkkale'nin tesisler açısından sportif ve sosyal anlamda gelişmiş olduğunu gördüklerini söyleyen öğrenciler, Kırıkkale'nin iklimi ve olanakları nedeniyle, spor alanında önemli bir merkez olabileceğini belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.