Bayrağı Yerine Asın

Tarih : 2011-07-05 / Kategori : Genel Haber

Bayrağı Yerine Asın

          Iğdır Pozitif Düşünce Paltformu üyeleri, Azerbaycan’da yapılan Dünya Azerbaycanlılar 3. kurultayına davet edilmediği için dernek binasından Azerbaycan bayrağını indirdiği iddia edilen (Asılsız Ermeni İddiaları derneği) Asimder’e tepki göstererek yapılan hareketi kınadı.

              Yapılan yazılı açıklamada “Iğdır’da yayınlanan bir gazetede yayınlanan haberde Asimder’den Azerbaycan bayrağının kaldırılmasının çok yanlış bir hareket olduğunu belirterek, yapılan bir kurultaya dernek başkanının veya bir başka yetkilinin çağrılmamasına tepki olarak Azerbaycan bayrağını dernek binasından kaldırılması çok yanlış bir harekettir.  Azerbaycan’ı sevmek, Azerbaycan davasına inanmak hiçbir zaman menfaat ilişkisi içinde olamamalıdır.
İnsan bir davaya inanmışsa sonuna kadar götürmelidir. Önemli olan Azerbaycan’ı ve onun davasını karşılıksız sevmektir. Küçük hesaplar peşinde koşmak hiç kimseye fayda getirmez.İnanıyoruz  ki bu yanlışlık ve yanlış anlaşılma bir an önce düzeltilecektir.
               Bayrağı küçük hesaplara alet etmek kadar, çirkin birşey olamaz.
HEMEN ÖZÜR DİLEYEREK  İSTİFA ETMELİLER VE BAYRAK YERİNE ASILMALIDIRLAR. KÜÇÜK HESAPLARA  ALET EDİLMEMELİDİR.” denildi.

 

Facebook Beğenenler

  1. atabey70 2011-07-05 08:33:48

    bence bayrağı asmasınlar oraya yarın başka bir çıkarları için indirecekler çünkü bayrak kavramının içeriğini bilmez bu adam<br /><br />çöreği diz üste olan adamlar

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.