Iğdırlı Üniversite Öğrencisinden Haber Alınamıyor

Tarih : 2011-07-05 / Kategori : Genel Haber

Iğdırlı Üniversite Öğrencisinden Haber Alınamıyor

       Iğdır merkeze bağlı Erhacı köyünde ikamet eden Abuşka ailesi, Fırat Üniversitesi Biyoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi oğulları Muzaffer Abuşka'dan bir süredir haber alamadıklarını bildirerek, oğullarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

            Edinilen bilgiye göre, Iğdır merkeze bağlı Erhacı köyünde ikamet eden Abuşka ailesi, 19 Haziran'dan bu yana oğulları Muzaffer Abuşka'dan (20) haber alamıyor. Ev ve okul arkadaşlarından alınan bilgiye göre, Elazığ'da, 18 Haziran akşamı arkadaşlarıyla kaldığı evde, cam sehpanın ayağının üstüne düşmesi sonucu yaralanan Muzaffer Abuşka, arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ertesi gün ayağının pansumanını değiştireceğini ifade ederek evden ayrılan gence bir daha ulaşılamadı.
              Baba Zeki Abuşka, Muzaffer'den hiçbir haber alamadıklarını, oğlunu bulmak için Elazığ'a gittiğini söyledi. Oğlunun ev ve okul arkadaşlarıyla görüştüğünü belirten Abuşka, Muzaffer'in izine rastlamadığını, bu yüzden Elazığ Emniyet Müdürlüğüne kayıp ihbarında bulunduğunu bildirdi. Abuşka, oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istedi. Kardeşinin uyumlu bir kişiliğe sahip olduğunu belirten ağabeyi Yaşar Abuşka da, "Kardeşim, hiçbir siyasi hareketin içinde yer almayan kendi halinde sakin uyumlu birisiydi. Ailesine bağlı, arkadaşlarıyla sıkı ilişkileri olan biriydi. Onun ortadan kaybolması hepimizi düşündürüyor. Kendisi hem bel fıtığı hem de ayağından yaralı. Bu şekilde nereye gidebilir, ne yapabilir anlamış değiliz. Yetkililerden kardeşimin bulunmasını talep ediyoruz" diye konuştu. Bu arada ihbar üzerine harekete geçen polis, Muzaffer Abuşka'nın bulunması için çalışma başlattı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.