6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları Yapıldı

Tarih : 2011-07-05 / Kategori : Genel Haber

6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları Yapıldı

         Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak  düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz spor oyunlarının 6.sı bu yıl 27 Haziran-03 Temmuz 2011 tarihleri arasında Muş ve Bitlis illerinde yapıldı.

         Iğdır’ı temsilen İl Müdürü M.Metin Özen başkanlığında  Atletizm, Badminton, M.Tenisi, Voleybol, Güreş, Taekwondo branşlarında  50 kişilik Sporcu kafilesi ve Antrenörlerimiz ile 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz spor oyunlarına katılarak çok başarılı müsabakalar çıkardı.
          Yarışmalar sonunda Güreş branşında 69 kg grekomen müsabakalarında Murtaza Şası birinci olurken Atletizm branşında 800 mt. de Nurten Taşdan ikinci oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Özen yaptığı açıklamada “İlimizi temsilen katılan idareci, antrenör ve sporcuların ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini, dereceye giren sporcuları kutladığını, bundan sonra yapılacak organizasyonlar için başarılar dileyerek seneye daha iyi hazırlanarak tüm branşlarda iddialı olacaklarını” belirtti.  27 Haziran'da başlayan spor şölenine, Muş, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Van, Şırnak ve Tunceli'den sporcu ve yöneticiler katıldı.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.