Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminden 5 AB Projesi

Tarih : 2011-08-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminden 5 AB Projesi

      Iğdır  İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projelerinde ilklere imza atmaya devam ediyor. 2011 yılı içerisinde başvurusu yapılan 6 AB projesinden 5 tanesi kabul edildi ve uygulanmaya başlandı.

           Iğdır ilinde ilk defa bir Comenius Regio,  ilk defa 3 tane Gençlik Projesi ve ilk defa bir Comenius Okul Ortaklığı Projesi hazırlandı ve kabul ettirildi.
Projeler kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri Polonya, Romanya ve Hollanda ülkelerine hareketlilikte bulunacak buna karşılık olarak Romanya, Fransa, Polonya, Bulgaristan ve İspanya ülkelerinden öğretmen ve öğrenciler belli dönemlerde ilimize hareketlilik gerçekleştireceklerdir.               Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminin kabul edilen AB projeleri; Be My Mirror, Green Touches for Green World, ECO-Volunter Citizenship, Gender Equality and Diversity in European Youty İnitiatives ve Good That Everyone is Different.
              Kabul edilen projeler ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY “Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak projeler anlamında ilkleri yaşadığımız ve yaşattığımız için çok mutluyum.  Kurumların gelişiminin yaptıkları projeler ile gerçekleştirilebileceğine inanan biri olarak bu projeler ile ilimizde proje kültürünün yaygınlaşmasına da hizmet ettiğimize inanıyorum.
               Bu anlamda projelerimiz devam edecektir. Bu projeleri hazırlayıp sunan başta Şube Müdürümüz Abdulselam TALUK’a ve ARGE personeline çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.