Iğdır İl Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Finali Düzenledi

Tarih : 2011-08-19 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  İl Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Finali Düzenledi

Yaz Kur’an Kursları Öğrencileri arasında İl Müftülüğü tarafından  Konferans Salonunda bilgi yarışması finali düzenlendi.

         Komisyon, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz başkanlığında, İl Müftü Yardımcı Fatih Tavlaşoğlu ve Merkez Kur’an Kursu Öğrencisi Musa Çelik’ ten oluştu.
          İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, öğrenciler arasında coşku ve heyecanı artırmak amacıyla yapılan bu yarışmaların öğrencilerin motivasyonunu artırarak, bilgilerinin artmasını sağladığını ifade etti.
İl Müftüsü, okulların tatil olmasıyla beraber Ailelerin çocuklarını kurslarımıza yönlendirdiğini, kurslarımız da ise çocukların hem Kur’an okumayı hem de dini bilgileri öğrendiğini belirterek, Çocuklarını Yaz Kur’an Kurslarına gönderen aileler ile çocuklara eğitim veren din görevlilerine teşekkür ederek yarışmayı başlattı.
          Coşku ve heyecanın hâkim olduğu yarışmada Nuhnebi Kız Kur’an Kursu birinci, Hacı Mehmet Camii ikinci, Merkez Kız Kur’an Kursu ise üçüncü oldu.
            İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, yarışmada birinci olan Nuhnebi Kız Kur’an Kursu yarışmacılarına birer çeyrek altın, İl Müftü Yardımcısı Fatih Tavlaşoğlu ikinci olan Hacı Mehmet Camii yarışmacılarına 75.00’ er TL,  Merkez Kursu Öğreticisi Musa Çelik üçüncü olan Merkez Kız Kur’an Kursu yarışmacılarına 50.00’ şer TL ödül verdi ve ayrıca yarışmaya katılan bütün öğrencilere Müftülüğümüz kitap seti hediye edildi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.