Tuzluca Belediyesinden İftar Yemeği

Tarih : 2011-08-25 / Kategori : Genel Haber

Tuzluca Belediyesinden İftar Yemeği

Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’ın ev sahipliğinde, Tuzluca Cumhuriyet Yatılı Bölge ilköğretim salonunda verilen iftar yemeğine, 3 ayda bir toplanan Tuzluca Halk Meclisi üyeleri, İlçe esnafı, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.Okunan dualarla başlayan iftar yemeğinin ardından Başkan Türkan ve Halk Meclisi üyeleri, ilçe esnafı birlik ve beraberlik mesajları verdi.

         Yemekte bir konuşma yapan Başkan Türkan: ‘‘Davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak, iftar yemeğine teşrif ettikleri için teşekkür etti. Günümüz dünyasının, insanları bölüm bölüm ayırdığını, oysa ki, dinin belli zaman ve şekille sınırlı bir olay olmadığını ifade ederek, "Dini ve dindarlığı belli şekle bağlamak yanlıştır. İnsanları, inanışları, mezhepleri ve kökenleri itibariyle derecelendirmeden ve ayrım yapmadan herkesi Allah'ın yarattığı, değer verdiği bir müstesna şahıs olarak görerek ve yaratılanı yaratandan ötürü severek yaşadıklarını; ayrıca iftar yemeklerinin, zengin fakir ayırt etmeksizin toplumun her kesimindeki insanları bir araya getirerek, kaynaşmasını sağladığını“ belirten Başkan Türkan, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan bolluk ve bereket ayı. Ramazan'ın kendine has güzellikleri var ve biz de bu güzellikleri yaşatmaya çalışıyoruz. İlçemizde her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
          Başkan Türkan: Bu mübarek ayın, ülkemize, dünyaya, insanlığa huzur, barış, güzellik, iyilik ve saadet getirmesini dilekleriyle, Halk meclisi üyeleri ve ilçe esnafına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.