Bayram Mesajı

Tarih : 2011-09-01 / Kategori : Genel Haber

Bayram Mesajı

Tüm  İslam Aleminin ve Iğdır’lı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını  ve Peygamber ocağı olan tüm silahlı kuvvetlerimizin 30.Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Aynı zamanda  dini ve milli bayramımızın aynı anda kutlanmasının ayrıca sevinci içerisindeyiz.
Bayramları  dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir.
Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 89. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 
Bu zafer, toprakları  işgal altında olan milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı  ve milli hâkimiyeti müjdelemiştir. Aziz milletimiz, bu zaferle, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, bütün dünyaya ispatlamıştır. 30 Ağustos zaferi, bütün dünyada bir milletin bağımsızlığı ve ülkesinin bütünlüğü için gösterdiği cesaretin, fedakârlığın simgesi olacak niteliktedir. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sadece düşman mağlup edilmemiş, Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır. 
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, bu ülkeyi bize miras bırakan Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum.
Iğdır Kafkas    Çeçen Dernek Başkanı   Muharrem ÇEÇEN

 

Facebook Beğenenler

  1. zehranur çeçen 2011-09-02 06:48:52

    muharrem amcacım harika konuşmuşsun tebrik ediyorum seni :)))))))))))))))))))))))))))))

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası