Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cahit Erol “33 eve ateş düştü, 73 milyon yürek yandı”

Tarih : 2011-10-22 / Kategori : Genel Haber

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cahit Erol “33 eve ateş düştü, 73 milyon yürek yandı”

MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, Çukurca’da 24 askerin şehit edilmesiyle ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

           Erol, açıklamasında 33 eve ateş düştüğünü, 73 milyon Türk’ün yüreğinin yandığını belirterek, “Aziz Türk Milletinin başı  sağ olsun demekten başka çaremiz kalmadı. Çünkü yıllardan beridir AKP hükümetinin açılım safsatasıyla bu aziz millete vurduğu darbe  yetmemiş gibi seçimlerde yalanlarla, aldatmacalarla yine %50 oy alarak tek başına iktidara gelmeyi başaran bugünkü AKP hükümeti çıraklık, kalfalık imtihanından geçerek bu seferde ustalığa başlamıştır. Bu nasıl bir ustalıktır ki seçimlerden hemen sonra askerlerimize, polislerimize, halkımıza, öğretmenlerimize saldıran PKK son zamanlarda saldırısına bir yenisini ekleyerek Bitlis’te 5 polis ve 4 vatandaşımızı şehit etmiş, ardından da Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 24 askerimizi şehit ederek, 18 askerimizi ise ağır yaralamıştır.“ görüşlerine yer verdi.
           Erol şunları kaydetti ”Bir açılım safsatası tutturan AKP hükümeti önce PKK açılımı dedi, olmadı kürt açılımı dedi, bu da olmayınca demokratik açılım dedi. İşte bugün PKK’yı, ABD’yi, İsrail’i, Türk Devleti üzerinde oyun oynamak isteyen bütün emperyalistleri bu yanlış tutum iştahlandırmıştır, ücretlendirmiştir ve cesaretlendirmiştir. Verilmiş bulunan bunca tavizler karşısında Apo’nun ev hapsine federasyon ve konfederasyon gibi tutumlar gündeme gelmektedir. Sen parti olarak boğuldukça askerimiz, polisimiz, vatandaşlarımız şehit olarak ocaklarına ateş düşmektedir.   Her toplu şehitlerin ardından TV kanallarına çıkarak ; ‘şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak, kanları misliyle alınacak’ dediniz. Ama herkes inansa da bizler Milliyetçi Hareket Partilileri olarak AKP ye ve yanlış politikalarına asla ve asla inanmadık inanmıyoruz da. Ortaokul, lise ve üniversiteli gençler şehitlerin şahadetini televizyonlardan duyunca kontrolsüz bir şekilde kendilerini sokaklara atıp PKK’ya olan isyanlarını dile getirince de hükümet derhal kılıf buluyor. İşte M.H.P. gençleri caddelere dökmüş kanla besleniyor diyor. Allah kanla beslenenlere lanet etsin. Bizler Türk Milliyetçileri olarak, Ülkücüler olarak pkk’ya ve terör örgütlerine karşı kurulan alternatif bir parti değiliz ki ! Bizler M.H.P.’liler olarak parti programı, parti tüzüğü olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni muhasır medeniyetler seviyesine taşıyacak milli doktrini olan bir partiyiz. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki ; artık bu kanı durdurun, emperyalistler azdıkça azıyor. Bu olayları kardeş kavgasına dökmek için ve Türkiye Devleti’ni kana bulamak için fırsat gözlüyorlar. Düşman çok uzakta değil , çok yakınımıza kadar geldi. İşte İsrail işte ABD ve onun silahları füzeleri şu anda pkk’nın elindedir ve üzerimize İsrail silahlarıyla ateş etmektedirler. Hükümet olarak artık son sözünüzü söyleyin. Aksi taktirde Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler AKP ye karşı son sözlerini söyleyecektirler.
Hiç kimse Türk Milliyetçileri’ni ve Ülkücüleri prafakatörlük yaparak olaylara çekemez ve kullanamazlar. Bu olayların üstesinden millet oyunu alarak gelebilecek tek kurum AKP hükümeti ve onun kuruluşlarıdır. 30 yıldan beridir istihbarat toplayan ve Başbakan’la Cumhurbaşkanı’yla paylaşan MİT müsteşarı meselelerin ne olduğu sunumunu çok güzel şekilde hükümete sunmuştur. Ya görevini yapsın bu hükümet yada daha fazla yürekleri yakmasın.
M.H.P.’li Ülkücü olmak şereftir , erdemliliktir ve Türk Milliyetçileri olarak şandır. Bizlerin Ülkücüler olarak en önemli hassasiyetimiz Vatan , Millet , Ordu ve Türk İslam Birliği’dir. Bu aşkımızdan, bu sevdamızdan asla ve asla vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz de . Bir olay olunca da gözlerin M.H.P.’ye çevrilmesi de bu hassasiyetimizdendir. Bunu yanlış anlayanlara da bizleri teröre karşı kullanılabilecek bir teşkilat görenlere de şöyle sesleniyoruz; ‘Bizim yüreğimiz insan sevgisiyle doludur. Milli birliğimize , milli beraberliğimize kast etmek isteyenlere yeri geldiğinde çok güzel cevap vermesini de biliriz. Velakin AKP ye bu milletin %50 alın terinden temiz oyuna karşılık görevini yapma yetkisi verilmiştir. Beceremezse bizler hükümete gelerek gereğini yapmasını da çok iyi biliriz.
Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki ; artık bu kanı durdurun , emperyalistler azdıkça azıyor. Bu olayları kardeş kavgasına dökmek için ve Türkiye Devleti’ni kana bulamak için fırsat gözlüyorlar. Düşman çok uzakta değil , çok yakınımıza kadar geldi. İşte İsrail işte ABD ve onun silahları füzeleri şu anda pkk’nın elindedir ve üzerimize İsrail silahlarıyla ateş etmektedirler. Hükümet olarak artık son sözünüzü söyleyin. Aksi taktirde Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler AKP ye karşı son sözlerini söyleyecektirler.”



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası