Iğdır"da deprem paniği

Tarih : 2011-10-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır

Iğdır’dan Van’a jeneratör ve battaniye  yardımı

              Van da meydane gelen 6.6 şiddetindeki deprem Iğdır'da da hissedildi. vatandaşlar evlerinden dışarı çıktılar. Bu arada bir dersanede ders görmekte olan öğrenciler panik halinde aşağı indiler. iki öğrenci korkudan baygınlık geçirerek Iğdır devlet hastanesine ambulansla kaldırıldılar.Iğdır Valisi Amir Çiçek, Depremin üssü Van ili Iğdır’da salalndı herhangi bir hasar veya can kayıbı yok"dedi.
           Van da meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem destek olmak amacıyla Iğdır valiliği jeneratör ,Battaniye ve çadır gönderdi.
             Iğdır Valisi Amir Çiçek, yaptığı açıklamada Iğdır valiliği olarak saat 15.00 gibi Van iline acil olarak doktoru ve  sağlık ekibi ile birlikte 5 tam donanımlı ambulans  Acil yardım ve kurtarma ekibi Vinç ve iş makineleri göndermiştik.Durumun aciliyeti nedeniyle ilave olarak tam donanımlı iki ambulans 4 jeneratör, Çadır ve battaniye gönderdik. Başka ne gibi yardım gönderebiliriz araştıryoruz “dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. serhat salam 2011-10-24 08:43:36

    moloz kafalılara sesleniyorum,Iğdırı inşaat merkezine dönüştürdünüz aman ha demirden çimentodan ÇALMAYIN, çalarsanız işte böyle puf böreği gibi arasında kalırsınız,size diyeceğim yok bari masumlara acıyın,YAPMAYIN SAHTEKARLIK.DOĞRU OLUN DÜRST OLUN DÜNYA MALINA İTİMAT ETMEYİN,ŞEYTANLAŞMAYIN.

  2. Gözdé76 2011-10-26 07:11:58

    ARKADAŞLARR ÇOK KORKUNÇ VE ÜZÜCÜ BİR AN YAŞADIK...KORKMAYIN AMA GEÇMEDİİİ . BU GÜNLERİDE ATLATACAĞIZ..BEN IĞDIR'DA YAŞIYORUM..VAN'DAKİ DEPREM KADAR OLMASADA BAYA Bİ KORKTUK .. ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR... ALLAH TÜRKİYE'NİN YARDIMCISI OLSUN...........AZERBAYCANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ... ALLAHA EMANET OLUN SEVGİLERİMLE ..... :)))

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası