Vali Çiçek, SGK İl Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2011-11-16 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek, SGK İl Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

          Iğdır Valisi Amir Çiçek, Daha önce prefabrik binada faaliyet gösteren ve yeni binasına taşınan Iğdır SGK İl Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak yeni binada  vatandaşımıza en iyi hizmetin sunulacağını söyledi.

             Çiçek, “Artık vatandaş kuyrukta beklemeyecek, üst üste yığılan dosyalar yok, son sistemle vatandaşa hizmet ön plana çıkmış durumda olduğunu” belirtti.        SGK da işini yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Çiçek, internet bağlantılarının yavaş olduğunu öğrenince İl Telekom müdürünü arayarak internet hız durumunu sorarak bilgi aldı.
              İl Müdürü Mehmet Fatih Görentaş’da, bina hakkında ve müdürlük hakkında Vali Amir Çiçek’e bilgi vererek: ”Daha önce küçük ve zor şartlarda prefabrik bir binada hizmet vermeye çalıştıklarını, yapılan yeni binada hizmet kalitesinin de artacağını söyledi.
                Yeni binada, daha hızlı bir hizmet ağı oluşturduklarını belirten Görentaş, “SGK işlemleri artık daha aktif ve hızlı olacak, vatandaşlarımızın sosyal güvenlikle ilgili tüm sorunları kısa sürede çözülecek. 700 metrekare alan üzerine kurulan ve 2 bin metrekare kapalı alana sahip yeni binamızda her ayrıntı düşünüldü. Bina girişine engelli girişi yapıldı. Tüm katlarda işlemlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için engelli asansörü ve engellilere özel, engelli lavaboları bulunmaktadır.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.