Vali Amir Çiçek, Canderviş ve Hamurkesen Köylerinde

Tarih : 2011-12-20 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek, Canderviş ve Hamurkesen Köylerinde

         Vali  Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Tuzluca Kaymakamı ile birlikte Canderviş  karakolunu ziyaret ederek askerlerle birlikte öğle yemeği yediler.

            Daha sonra Vali, Çiçek, Canderviş köyündeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Canderviş köyündeki vatandaşlar “özellikle hafta sonu olmasına rağmen Vali Çiçek köyümüze geldi. Bizlerin sıkıntıları, sorunları var mı diye işte bu bizleri mutlu etti.” dedi. 
             Vali Amir Çiçek, vatandaşlara “bizlerin tatili yoktur. Her zaman görevimizin başındayız. Bizler hizmet için varız” dedi. Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi ve ilgili birimlere gereğinin yapılması için talimat verdi. Vali Çiçek, özellikle köye geldiğini duyan çocuklar Vali Çiçek’in  etrafını sararak sevgi çemberine aldılar. Vali Çiçek, çocuklarla uzun uzun sohbet edip, eğitimleri hakkında bilgi aldıktan sonra çocuklara birer hediye verdi. “Bugünün küçükleri, yarının büyüklerisiniz. Her zaman eğitim sizin için ön planda olmalıdır. Derslerinize iyi çalışınki güzel, mevki ve makamlara gelin” dedi. 
              Canderviş köyü ziyaretinden sonra Hamurkesen köyüne geçerek burada bulunan Şehit Ailelerinden Hayrettin ARSLAN’ı evinde ziyaret etti. Şehit babası Hayrettin ARSLAN Vali Çiçek’e ziyaretinden çok memnuniyet duyduğunu belirtti.
Vali Çiçek, ziyaretinde özellikle “Devletimiz Şehit ailelerimizin yanındadır. Bizlerde sizlerin evladıyız” dedi Şehidimize Allah’tan rahmet diledi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.