OSB Toplantısı Belediyede Yapıldı

Tarih : 2011-12-20 / Kategori : Genel Haber

OSB Toplantısı Belediyede Yapıldı

Organize Sanayi Bölgesinde ikinci etaba  geçiliyor...

             Organize sanayinin bu yılki olağan toplantısı Iğdır Belediyesin de yapıldı. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk’ın  makam odasın da yapılan toplantıya, Vali Amir Çiçek, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk,  İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan, OSB Müdürü Hakan Aras, Sanayi ve Tic. Müdürü Akin  Çelik ve diğer üyeler katıldılar.
Iğdır’ın kalkınmasında önemli bir yeri olan OSB’nin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, gelen yoğun talepler üzerine OSB ikinci kısım projesininde hayata geçirilebiliceği masaya yatırıldı..
            Organize Sanayi Müdürü Hakan Aras: “Iğdır Organize Sayani Bölgesinde 105 parsel olup, bunun birinci etabı hazırlanmış durumda ve  Elektirik, su, telefon, gibi tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Birinci etapta 22 parsel bulunmakta, bunun 12 parselinde fabrikalar hazır durumda, geri kalan 6 parselde projeler ruhsatlandırılmış, 2 yatırımcımız proje hazırlamakta, 2 arsa da yatırmıcı beklemektedir... İkinci etap organize bölgesinin altyapı çalışmalarını da başlatılacağız.” dedi...   
             OSB Toplantının ardından Vali Çiçek, Belediye personelleriyle görüştükten sonra belediyeden ayrıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.