Iğdır Belediyesi Futbol Okulu Açıldı

Tarih : 2011-12-21 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi Futbol Okulu Açıldı

Iğdır Belediyesi gençlerin spora yönelmesini sağlamak amacıyla kurduğu  futbol okulunun açılışı yapıldı.

Futbol okulunun açılışını  yapan Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk, “Belediyemiz spor alanında da diğer hizmetlerde olduğu gibi halkın tamamını kapsayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir. Iğdır belediyesi olarak ilk etapta 10-16 yaş grupları için futbol okulu açtık. Belediyemiz sosyal tesislerinde belediyemizin vermiş olduğu malzeme ve araç gereçle ücretsiz spor etkinlikleri bugün başlamıştır. Kitle sporu yaptırarak toplumun genelini sağlıklı bir hayat sürmesini hedefleyen belediyemizin geleceğimiz olan çocuklar için biçtiği spor misyonunu da üstlenmiştir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak (alkol, uyuşturucu, sigara, kahvehaneler vb.) topluma sağlıklı bireyler kazandırmaktır. Çocuklarımız futbol okulunda önce kendisini sevmeyi öğrenecek, sonra ailesini sevmesini öğrenecek daha sonra da yaşadığı şehri sevmeyi öğrenecektir. Kalan zamanlar da ise sağlıklı büyümek için spor yapacaktır. Iğdır Belediyesi olarak bizler bu misyonu üstlendik. Şu anda çeşitli yaş gurubundan 60 çocuğumuz futbol öğreniyor” dedi.
Futbol okulunda hoca olarak eski Iğdırspor futbolcuları Murat Işık ve Gökhan Aksoy görev yapıyor.Cumartesi ve Pazar günleri her türlü çalışma yapılıyor.
Futbol okuluna gelen çocuklarda, ”futbolcu olmak istiyoruz kahve köşelerinde zaman geçireceğimize hafta sonları buraya geliyoruz” dediler.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.