Bölünmüş Yol Ağında Yakalanan Başarı

Tarih : 2011-12-29 / Kategori : Genel Haber

Bölünmüş Yol Ağında Yakalanan Başarı

        Hükümetimizin 2002 sonunda başlattığı Acil Eylem Planı kapsamında belirlediği 15 bin kilometre bölünmüş yol ağı hedefine Ağustos 2011 tarihi itibarı ile ulaşılmıştır.

            Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından; övünç kaynağı olan bu yolların Ülkemize kazandırılmasında duydukları gururu paylaşmak, emeği geçenlere şükran duygularını sunmak amacıyla, 15 bin kilometre bölünmüş yol ağı hedefinin gerçekleşmesi anısına hazırlanan madalyon Vali Amir Çiçek’e Karayolları Bölge Müdürü tarafından takdim edildi.
          Vali Çiçek, “Bu madalyonu alırken çok duygulandığını, bölünmüş yol ağlarımızın hedefine varmasın da bizler üstümüze düşen görevi layıkıyla gece, gündüz demeden yerine getirdiğimize inanıyoruz. Iğdır Valisi olarak bende ilimizde bölünmüş yol ağı çalışmalarında emeği bulunan kurumlarımıza, personellerimize de teşekkür ediyor,   Bu ödüle layık gören Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım’ın şahsıma göndermiş olduğu madalyondan dolayı saygılarımı sunuyorum” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.