80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi İkinci Yarı Yılına Yeniliklerle Girdi

Tarih : 2012-02-15 / Kategori : Genel Haber

80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi İkinci Yarı Yılına Yeniliklerle Girdi

80.yıl cumhuriyet Anadolu  lisesi  ikinci yarı yılına yeniliklerle girdi.

Okul müdürlüğüne atandıktan sonra fedakarca çalışan okul müdürü  Ekber Acar, okulu yaptığı çalışmalarla güzelleştirmeye devam ediyor:
Geçen yıl    İlk olarak okulun bahçesini belediye ile iş birliği yaparak parke taşı döşeten Müdür Acar, bahçeyi toz ve çamurdan kurtarırken okulun giriş kapısını da değiştirerek Kurtuluş ilköğretiminin yanından yaptı. Böylece sivil kişilerin okul bahçesine girişini engellemiş oldu.
Bu senede  giriş ve çıkışlara mobese kamara taktırarak okul ve çevresinde olup biten her şeyi kayıt altına alan Müdür Acar, giriş kapısına güvenlikçi kulübesi yaptırarak öğrenci olmayan sivillerin bahçeden girişinin önüne geçildi. İkinci yarıya tertemiz bir  şekilde giren 80.yıl Cumhuriyet Anadolu  lisesi  bahçesine  iki kameyla yapıldı. Giriş kapsının üstü kapatılarak güzel bir görünüm sağlandı.
Okul Müdürü  Acar, ”Okulumuzu Iğdır’da örnek okul yapmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz her alanda başarılı hale geldi. Bilgi yarışmasında geçen yıl birinci olduk. Spor müsabakalarında 5 tane birincilik aldık bu senede başarımız devam edecektir.
Okulumuzun güzelleşmesine katkı sağlayan belediye başkan vekili Hüseyin Malk’a, Karakoyunlu belediye başkanı Ziyat Ali Deliktaş’a, İl özel idaresi genel sekreter yardımcısı Ahmet Güneş’e, iş adamı Abdul Cabbar Baştemur’a, Ali Salduz ve okul aile birliği başkanımız Cafer Özen’e teşekkür ederim.” dedi.
Her okul giriş ve çıkışında müdür yardımcılarıyla birlikte dış kapıda duran ve öğrencilerin sesizce evlerine gitmesini sağlayan Müdür Acar ve ekibi veliler tarafından taktir görüyor.
Bizde yerel basın olarak Müdür Acar’ı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.