Iğdır'da Marketi Soyanlar Yakalandı İki Kişi Tutuklandı

Tarih : 2012-02-15 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Marketi Soyanlar Yakalandı İki Kişi Tutuklandı

Iğdır'da, babasının öldüğü gün taziye çadırının karşısındaki marketinden 2 bin TL'ye yakın sigara, para, bilgisayar ve küçük televizyon çalan hırsızlar yakalandı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin yaptığı güvenlik kamarası araştırmaları sonucunda hırsızlığı gerçekleştiren 6 kişi bir inşaatta çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı.
Edinilen bilgiye göre yakalanan 6  kişiden İ.G., K.A., isimli şahıslar polis sorgusunun ardından, Ö.N., S. M. ise savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken H.M ve F.T tutuklanarak cezaevine konuldular.Hırsızlığı yapan şahısların hırsızlık suçundan sabıkaları olduğu belirtildi.
Bilindiği gibi Bağlar Mahallesi'nde  bir market sahibinin babası Mustafa Tayro'nun ölümü üzerine işyerini kapatan Bilal Tayro, marketinin hemen bitişiğine taziye çadırını kurdu. Taziye çadırında gece yarısına kadar oturan Tayro ve yakınları daha sonra evlerine gitti. Sabah erken saatlerinde taziye çadırına gelen Bilal Tayro, işyerinin kapısının açık olduğunu gördü. Marketten içeri giren Tayro, işyerine hırsız girdiğini anladı. Babası öldüğü gün Bilal Tayro'nun işyerine giren hırsız ya da hırsızlar marketten 2 bin lira değerinde sigara ve kasadaki bir miktar para ile bilgisayar ve küçük televizyonu götürmüşlerdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.