Yeni Melekli Spor Kulübü Muay Thai’de Bölge Birincisi Oldu

Tarih : 2012-02-16 / Kategori : Genel Haber

Yeni Melekli Spor Kulübü  Muay Thai’de Bölge Birincisi Oldu

11 - 12 Şubat 2012’de Erzincan ilinde yapılan Türkiye Muay Thai federasyonu doğu anadolu bölge şampiyonasında Iğdır’ı temsilen Yeni Melekli Spor Kulübü sporcularından Cihan Kurtkan (75) Kg Bölge birincisi olarak altın madalya, Sedat Akgün (+86)Kg.’da 3.cü olarak Bronz madalya alarak ilimize döndü.

Kulübün sporcusu Cihan Kurtkan başarısından dolayı federasyon as başkanı Okşar Taştan tarafından özel davetiye gönderilerek Türkiye Şampiyonasına ve Milli takıma çağıracaklarının müjdesini verdi.
Yeni Melekli Spor Kulüp Başkanı Uğur Artantaş, “Kulübümüz sporcuları Iğdırımızı eniyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar. Bizlere maddi ve manevi yönden destek veren sponsorlarımız Yılmaz Sürücü Kursu, Mutlular Transport, Adil Işık Mağazası ve Boran Nakliyat’a, Gençlik Spor il müdürü Gürhan Yıldız’a ve Antrenörümüz Zekeriya Mert’e kulüp adına teşekkür ederiz. Iğdır’da sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için bütün iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. mel-der 2012-02-16 10:15:48

    TEBRİKLER MELEKLİ'Lİ SPORCULARA....<br />Hem Melekli Kasabamız'ın sporcularını, hem de Kulüp Başkanı Uğur Artantaş'ı başarılarından ötürü kutluyoruz.<br />Biz gurbetteki Meleklililer gurur duyduk, heyecan duyduk.<br />Gün gelecek, Melekli gençleri ülke ve uluslararası arenada nice başarılara ulaşacaktır. Mücadelenin ruhu, onların genlerinde mevcuttur.<br />Bu başarı tüm Iğdır halkına armağandır.<br />BAŞARIYA DEVAM...<br />HABERİ VEREN YEŞİLIĞDIR'A TEŞEKKÜR<br />İstanbul Melekli Derneği Yüksek Öğrenim Platformu (MEL -DER)

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.