Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Meral Türker'i Tarafsız Olmaya Davet Ediyoruz.

Tarih : 2012-02-21 / Kategori : Genel Haber

Geçende kimliği olmayan bir vatandaşı tespit edip haberini yaptık. Ardından da Sosyal Hizmetler il müdürlüğüne bildirerek sahip çıkılması gerektiğini bildirdik. Gerekenin yapılacağı söylendi.

Saat 12.00  de haber verdiğimiz il müdürlüğü maalesef saat 15.30’da köye gelerek hasta vatandaşı hastaneye götürüyor. Hasta ise acılar içinde kıvranıyor. Yaptığımız araştırmada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Meral Türker,  nedense  Devletin aracını sadece üç gazeteciye tahsis ederek Aralık ilçesi Saraçlı köyünde görüntü çektirerek kendi reklamını yaptırmakla meşguldü.  Bununla yetinmeyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Meral Türker diğer gazetecilere ise haber vermeden Aralık İlçesi dönüşü yaşlı, hasta, kimliksiz Yemirhan’ın yanına bu gazetecileri götürerek haber yaptırıyor.
Bu taraflı davranış ve tutumunu kınadığımız Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Meral Türker’i tarafsız davranmaya, müdürlüğün haberlerini Iğdır’da bulunan 4 yerel gazeteye ve 8 ulusal basın temsilcilerine haber vermesi gerektiğini hatırlatıyoruz.
Sayın Valimizin konuyla yakinen ilgileneceğini umuyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.