Yüzbaşı Abdurrahman Özalp İlköğretim Okulu Basketbol Takımı İl Birincisi Oldu

Tarih : 2012-02-21 / Kategori : Genel Haber

Yüzbaşı Abdurrahman Özalp İlköğretim  Okulu  Basketbol Takımı İl Birincisi Oldu

"Okullar Arası Yıldız Erkek Basketbol Müsabakaları"nda, Yzb. Abdurrahman Özalp İlköğretim Okulu 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yenilgisiz Iğdır şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Mesut Murat AYDOĞDU, Yzb. Abdurrahman Özalp İlköğretim Okulu’nun akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara önem veren kurum olma özelliğini bir kez daha kanıtladığını belirtti.
Müdür AYDOĞDU; “Zenginleştirilmiş Eğitim Programımız çerçevesinde, her zeka türünden öğrenciye hitap eden, onların ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendiren okulumuz, akademik başarılarının yanında sportif ve kültürel alanda da başarılarını bu çalışmalarla sağlamaktadır" dedi. Alınan başarıda, başta okul idaresi olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmeni; Deniz Han Kuş’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.
Yzb. Abdurrahman Özalp İlköğretim Okulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı, bölge elemelerinde Iğdır'ı temsil edecek.

Facebook Beğenenler

  1. Uğurcan GÖÇER 2012-02-25 20:35:54

    Saygı değer meslektaşım,Deniz Han KUŞ ve Okul müdürümüz, Murat AYDOĞDU Basketbola vermiş olduğunuz destekten ötürü TBF adına Basketbol İl Temsilcisi olarak sonsuz teşekkürler eder. Basketbol takımınıza başarılar dilerim...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.