Türk Kadınlar Birliği Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

Tarih : 2012-03-08 / Kategori : Genel Haber

Türk Kadınlar Birliği Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

Türk Kadınlar Birliği Iğdır şubesince Iğdır’da bu sene kutlanacak olan 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Iğdır’a gelen Türk Kadınlar Birliği genel başkanı Av.Sema Kendirci  başkanlığında 20 başkan Vali Amir Çiçek’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Vali amir Çiçek, Türk kadınlar birliği üyelerini kabulde yaptığı konuşmada şunları söyledi:” Sizleri Iğdır’da görmekten mutluyuz. Güneşin doğduğu üç ülkeye sınır olan Iğdır’ımıza hoş geldiniz. İlimizi beğeneceğinizi umuyorum. Gerçektende Iğdır bölgede en güzel illerden biridir. havasıyla sıcak kanlı misafir insanlarıyla sizleri bağırlarına basacaktır. Gittiğiniz her yerde Iğdır’ımızın güzelliklerini anlatınız. Biz Türkler için kadınlar günü her gün vardır. Bizler deriz ki “Her başarılı erkeğin araksında bir kadın vardır. Türk kadını anadır fedakârdır. Bizim için her zaman değerlisiniz sadece bir gün için değil.8 Mart Dünya kadınalr gününüz kutlu olsun. “
Türk Kadınlar Birliği genel başkanı Av.Sema Kendirci’de, Iğdır valisi Amir Çiçek’e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek,Bu etkinliği sınır bir ilimizde yapmaktan mutluyuz.Türkiye’nin sonundan sınır bir ilden bütün Türkiye’ye haykıracağız. Türkiye’nin Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden buraya kadar gelen arkadaşlarımız var.Kadına uygulanan şiddet konusu meclisten geçti.Bu sevindirici bir olaydır artık kadınlarımız şiddete maruz kalmayacaktır kalanlar ise cezalandırılacaktır. Türk kadını her alanda varlığını göstermelidir.”dedi.
Türkiye’nin 81 ilinden gelen kadın temsilcilerinden   20 kişi daha sonra kendilerini tanıtarak ev sahipliği yapan Iğdır valisi Amir Çiçek ve Türk kadınlar  birliği Iğdır şubesi üyelerine  ve başkan Sabiha Sever’e teşekkür ettiler. Ardından bahu Düğün salonunda kısa bir tanıtım toplantısı yapılarak üyelerle tanışıldı.Buradaki tanışma toplantısına Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’te katıldı. Iğdır’ın ürünlerini  tanıtan stant gezildi.Türk kadınlar Birliği üyeleri bugün Nahcıvan Özerk Cumhuriyetine gidecek. 8 mart’ta ise 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayacaklar. Kutlama programına MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da katılacak.

Facebook Beğenenler

  1. KKTC 2012-03-08 10:51:09

    "Türkiye'nin Kıbrıs Türk Cumhuriyeti" diye bir ülke yok sanıyorum, KKTC var...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.