8 Mart Dünya Kadınlar Günü Gala Gecesi Yapıldı

Tarih : 2012-03-10 / Kategori : Genel Haber

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Gala Gecesi Yapıldı

Türk Kadınlar Birliği Iğdır şubesince Iğdır’da kutlanan 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle düzenlenen gala gecesi yapıldı.

Anatolia düğün salonunda yapılan gala gecesinde konuşan Iğdır valisinin eşi Hülya Çiçek, kadınlar gününün önemine değinerek, “Iğdır’da  böyle bir kutlamanın yapılması bizleri mutlu etmiştir. Güzel Iğdırımıza gelen  tün bayanlarımıza hoş geldin diyorum“ dedi.
Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Av.Sema Kendirci‘de, Türk kadını  layık olduğu yere gelecektir. Kadına uygulanan şiddet artık yeni çıkan yasayla sona erecektir.Birlik, içinde bütün sorunlar çözülecektir. Bizleri Iğdır’da ağırlayan Sabiha Sever’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Türk kadınlar birliği Iğdır şube başkanı Sabiha Sever’de konuşmasında “Böyle bir organizasyonu yapmamızda bize destek veren, Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’e, Ticaret ve sanayi Odası başkanı Kamil Arslan’a, İş adamı İshak -Azer Yaycılı çiftine, Abdulcabbar Başttumur’a, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir kutlama yaptık. 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden gelen bütün fedakar kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra  Vali Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek’e, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’a, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’a, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan’a, İş adamı İshak -Azer Yaycılı’ı çiftine, Abdulcabbar Başttumur’a, Türk Kadınlar Birliği genel başkanı Av. Sema Kendirci‘ye 20 il dernek başkanına plaket ve sertifika verildi.
Gala gecesine Vali vekili Türker Halim Çağatay, Aralık, Karakoyunlu ve Tuzluca Kaymakamları, Defterdar Mehmet Durusoy ve davetliler katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.