Vergi Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tarih : 2012-03-12 / Kategori : Genel Haber

Vergi Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

1990 yılından itibaren kutlanmaya başlanan ve bu yıl 23 üncüsü kutlanmakta olan Vergi haftası kapsamında yapılan etkinlikler hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda İlimiz Defterdarlığının düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının final maçı Iğdır Eski Şöhretler ile Maliye Spor takımları arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçı zorda olsa Iğdır Eski Şöhretler 6-5 kazanmasını bildi.
Ayrıca; haftaya ilişkin olarak Iğdır Defterdarlığı ile Ziya Gökalp İlk Öğretim Okulu minikler ve büyükler kategorisinde olmak üzere iki ayrı satranç turnuvası düzenlendi. Bir hayli kalabalık öğrenci grubunun katıldığı satranç turnuvasının küçükler kategorisinde 1. inciliği Turan Kalkan, 2 nciliği Murat Akış alırken, 3 üncülük Cengizhan İlengiz’in oldu. Büyükler kategorisinde ise 1. inciliği Muhammet İlaslan,  2 nciliği Hürkan Zorman alırken, 3 üncülük Emrecan Güngür’ün oldu.
Yine haftaya ilişkin olarak, Iğdır Defterdarlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize etmiş olduğu öğrencilere yönelik olarak kültür merkezinde düzenlenen vergi konulu konferans büyük ilgi gördü. Öğrenciler can kulağıyla dinledikleri konferansta, kimi zaman bizzat kürsüye çıkarak anladıklarını dile getirdiler bazense vergi vermenin gerekliliğini anlatır şiirler okuyup şarkılarla coştular. Öğrenciler gerek kendilerinin yapacakları alışverişlerde gerekse baba ve annelerinin yapacakları alışverişlerde bundan sonra mutlak suretle belgelerini alacaklarının sözünü de verdiler.
İlimiz Defterdarı  Mehmet Durusoy, konferans çıkışında yaptığı açıklamada haftaya ilişkin olarak bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.